Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ca joc nu am existat în prima repriză”. Rareş Ilie nu e mulţumit de meciul cu UTA. Ce a spus după meci

”Ca joc nu am existat în prima repriză”. Rareş Ilie nu e mulţumit de meciul cu UTA. Ce a spus după meci

Rapid

Comentarii

Rareş Ilie (18 ani), unul dintre puştii-minune ai Rapidului, a avut o evoluţie de nota 10 în victoria cu UTA, scor 2-0 la Arad.

”Ca joc nu am existat în prima repriză” Rareş Ilie nu e mulţumit de meciul cu UTA. Ce a spus după meci

Deşi are doar 18 ani, Rareş Ilie joacă meci de meci pentru Rapid, iar evoluţiile sale bune i-au adus laude din partea mai multor oameni de fotbal din România.

Rapidului îi merge bine cu Adrian Mutu la cârmă, în play-out-ul Ligii 1. Giuleştenii au ajuns la patru victorii la rând după ce s-au impus cu UTA, 2-0 la Arad, meci în care s-a remarcat Rareş Ilie.

Tânărul jucător a vorbit despre partida de la Arad.

”Nu am avut niciun meci cu gol şi pasă de gol dar ca joc cel puţin în prima repriză nu am existat şi au fost multe meciuri mai bune ca joc, poate nu ca realizări dar ca joc au fost mai bune.

Ne-am dorit play off-ul şi l-am ratat, iar acum avem ca obiectiv caştigarea play out-ului şi acum mergem la fiecare meci ca la victorie, nu acceptăm alte rezultate pentru ca echipele ăstea ca valoare sunt sub noi. 

Unde să fie mai bine decât pe primul loc. Era mai bine în play-off dar de la anul acolo vom fi”, a declarat Rareş Ilie după meci. 

La doar 18 ani, Rareş Ilie poartă tricoul cu numărul 10 la Rapid, iar în acest sezon a marcat de trei ori şi a livrat şapte pase de gol, în 33 de meciuri.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Rareş Ilie în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rares ilierapid 

viewscnt
Articole similare