Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Că vrea, că nu vrea, puţin mă interesează!". Basarab Panduru s-a uitat la faza controversată din CFR - FCSB şi nu s-a ferit de cuvinte: "Ăsta e riscul" | EXCLUSIV

"Că vrea, că nu vrea, puţin mă interesează!". Basarab Panduru s-a uitat la faza controversată din CFR - FCSB şi nu s-a ferit de cuvinte: "Ăsta e riscul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a analizat faza controversată din CFR Cluj - FCSB 1-1, derby-ul etapei din Superligă, şi nu s-a ferit de cuvinte când a venit vorba despre decizia luată de Sebastian Colţescu cu ajutorul video-arbitrajului.

Basarab Panduru este de părere că faultul făcut de Valentin Creţu asupra lui Philip Otele este unul clar, iar alunecarea pe care o bagă fundaşul dreapta al FCSB este neregulamentară, chiar dacă el atinge prima dată mingea şi după aceea piciorul adversarului.

Basarab Panduru: "Că vrea, că nu vrea, puţin mă interesează! Nu poţi trece peste faza asta"

Sebastian Colţescu şi arbitrul din camera VAR, George Găman, au anulat o reuşită fabuloasă a lui Florinel Coman, din minutul 51, pentru un fault făcut în prealabil de Valentin Creţu la Philip Otele. O alunecare cu care a jucat prima dată mingea, dar apoi i-a dat peste picioare atacantului din Gruia.

În studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat faza care a generat controverse şi a tras o concluzie clară: nu se putea trece cu vederea peste faza respectivă, chiar dacă Sebastian Colţescu a lăsat jocul să curgă. Intervenţia din camera VAR este de felicitat, consideră "Pandi".

"Întotdeauna când bagi alunecare îţi asumi riscuri mari de tot. Cred că nu poţi să treci peste alunecarea asta, la faza asta. Vine cu stângul şi îi dă peste picior. Că vrea, că nu vrea, puţin mă interesează. Ce treabă am eu că vrea sau că nu vrea? Ăsta e riscul când bagi alunecare", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 1-1, în etapa a 19-a din Superliga României, după golurile marcate de Panagiotis Tachtsidis şi Darius Olaru.

Afla mai multe despre: basarab pandurufaultvalentin cretufcsbcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare