Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificare incredibilă pentru PAOK Salonic şi Răzvan Lucescu! Grecii sunt în ”sferturile” Conference League după 5-1 cu Dinamo Zagreb

Calificare incredibilă pentru PAOK Salonic şi Răzvan Lucescu! Grecii sunt în ”sferturile” Conference League după 5-1 cu Dinamo Zagreb

Fotbal

Comentarii

Formaţia antrenată de românul Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a reuşit o calificare fantastică, joi seară, în sferturile de finală din Conference League.

Croaţii de la Dinamo Zagreb veneau pe ”Tomba” cu un avantaj liniştitor după partida tur, 2-0, şi nu se aştepta la infernul care avea să se abată asupra lor.

După primele 42 de minute, scorul avea să arate un neverosimil 3-0, golurile semnate de Abdul Rahman Baba (min. 27),  Petar Sucic - autogol (min. 42) şi Brandon Thomas (min. 42).

PAOK Salonic s-a calificat în ”sferturile” din Conference League

Repriza secundă a început cu un gol marcat de Dinamo, prin Arber Hoxha, în minutul 49, însă nu avea să fie decât un foc de paie.

Răzvan Lucescu şi-a condus echipa exemplare de pe margine, iar golurile în poarta croaţilor au continuat să curgă. Mai întâi a lovit Konstantinos Koulierakis, în minutul 72, apoi Andrija Zivkovic înscria din lovitură de la 11 metri, în minutul 88.

  • În minutul 81, Bruno Petkovic a marcat, însă golul a fost anulat prin intervenţia VAR-ului.

PAOK Salonic s-a impus cu 5-1 şi, cu 5-3 la general, grecii şi-au egalat cea mai bună performanţă europeană din istorie.

Au mai jucat ”sferturi” în sezonul 1973/1974, În Cupa Cupelor, când au fost eliminaţi în dublă manţă de AC Milan (2-5 la general), şi în sezonul 2021/2022, cu tot în Conference League, când Olympique Marseille s-a dovedit mai puternică (1-3 la general).

Afla mai multe despre: paok salonicrazvan lucescudinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare