Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificări Euro 2024 | Azerbaidjan a învins Estonia, scor 2-0, în grupa F

Calificări Euro 2024 | Azerbaidjan a învins Estonia, scor 2-0, în grupa F
Comentarii

Echipa naţională a Azerbaidjanului a învins vineri, în deplasare, scor 2-0, echipa naţională a Estoniei, într-un meci contând pentru grupa F a calificărilor la Euro 2024.

Calificări Euro 2024 | Azerbaidjan a învins Estonia, scor 2-0, în grupa F

Naţionala Estoniei îşi continuă seria neagră de meciuri pierdute şi fără gol marcat. Azerbaidjan s-a impus la Tallinn, pe Le Coq Arena, cu scorul de 2-0, stabilit după prima repriză a partidei.

Tural Bayramov a deschis scorul în minutul 9, iar în minutele de prelungire  oaspeţii au primit un penalti, după consultarea VAR. A executat şi a transformat Ramil Sheydaev, în minutul 45+

Sheydaev se află acum pe poziţia secundă în clasamentul golgeterilor all-time ai naţionalei azere, cu zece goluri, alături de Ermin Mahmudov. Lider este fostul internaţional Gurban Gurbanov, cu 14 reuşite. Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, cu scorul de 2-0. Azerbaidjan a obţinut prima victorie din aceste calificări, are 4 puncte şi ocupă locul 4 în clasamentul grupei F, unde conduce Belgia, cu 13 puncte. Estonia este pe ultimul loc, al cincilea, cu un singur punct.

În naţionala Estoniei a fost integralist şi jucătorul echipei Rapid Bucureşti, Mattias Kait.

Afla mai multe despre: azerbaidjanestoniacalificari euro 2024 

viewscnt
Articole similare