Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cămăşi pentru bărbaţi - ce croi se potriveşte cu aspectul sportiv?

Cămăşi pentru bărbaţi - ce croi se potriveşte cu aspectul sportiv?galerie foto

Diverse

Comentarii

Nu toţi bărbaţii acceptă cu plăcere să poarte o cămaşă, însă modelele numeroase pe care le poţi găsi astăzi pe piaţă sunt extrem de versatile. În acest fel, şi acei bărbaţi care au o reţinere de la purtarea cămăşii şi care o asociază, de regulă, cu un articol vestimentar elegant, au posibilitatea de a purta cămaşa potrivită chiar şi într-un stil... sportiv. Da, pentru că o cămaşă poate completa şi o ţinută în stil sportiv – lejeră, caracterizată de simplitate şi în acelaşi timp de rafinament.

Cum alegi cămaşa potrivită?

Atunci când alegi o cămaşă, este nevoie să ţii cont de câteva aspecte esenţiale. Este vorba nu numai de criteriile care oferă cămăşii aspectul estetic dorit, ci şi de criteriile legate de potrivirea acesteia cu purtătorul. O cămaşă potrivită trebuie să se adapteze morfologiei purtătorului, să fie dintr-un material care să nu îl incomodeze, să îndeplinească atât un aspect funcţional, cât şi un aspect estetic. O cămaşă potrivită se adaptează stilului pe care îl are purtătorul şi îi oferă acestuia încredere în sine, făcându-l să aprecieze modul în care arată. 

Şi nu în ultimul rând, pentru că există atât de multe modele de cămăşi barbati pe care le poţi combina în numeroase feluri, în funcţie de preferinţe, de stil, de ocazie, este nevoie să ţii cont de celelalte articole cu care doreşti să porţi acest articol vestimentar atât de versatil. 

Ce material este potrivit pentru o cămaşă în stil sportiv?

Inul este potrivit mai degrabă pentru ţinutele rafinate, iar bumbacul mai rigid este ideal pentru ţinutele elegante. Pentru o ţinută în stil sportiv, poţi alege o cămaşă din flanel, moale şi confortabilă, pentru ca atunci când o porţi să îţi ofere senzaţia de bine, de libertate. De asemenea, poţi alege o cămaşă din bumbac, de preferat modelele în carouri, colorate şi vesele. 

Ce croi al cămăşii să alegi pentru un stil sportiv?

Pentru că stilul sportiv redă libertatea de mişcare, lejeritatea şi confortul, este nevoie ca modelul de cămaşă pe care îl alegi să întrunească aceste condiţii mai ales prin croiul pe care îl are. Dacă ai o siluetă atletică, poţi alege şi modele de cămăşi mai strânse, mulate, însă de preferat sunt cămăşile cu un croi larg, lejere, pe sub care să poţi purta un tricou într-o culoare neutră. 

Cu ce poţi combina o cămaşă bărbătească pentru un stil sportiv?

Poţi alege o cămaşă în carouri în culoarea preferată şi să porţi pe sub aceasta un tricou negru. Completează ţinuta cu o pereche de blugi aleşi de pe https://modivo.ro/, de preferat blugi negri sau blugi drepţi, cu un croi clasic, fără detalii suplimentare. 

O pereche de sneakers va face întotdeauna faţă oricărei provocări vestimentare în stil sportiv, dar poţi alege şi o pereche de tenişi stil converse în aceeaşi culoare cu a cămăşii, pentru o potrivire perfectă. 
Articol vestimentar extrem de versatil, cămaşa bărbătească poate fi purtată în atât de multe moduri... Important este să defineşti, înainte de toate, stilul care te caracterizează, apoi să ţii cont de preferinţele de culoare sau material pe care le ai. O cămaşă poate fi confortabilă, iar în acest sens stau dovadă ţinutele în stil sportiv în care cămaşa este vedeta, piesa de rezistenţă. 

Afla mai multe despre: camasi 

viewscnt
Articole similare