Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camelia Potec, dezvăluiri despre pregătirea lui David Popovici: ”Nu s-a antrenat niciodată în SUA! A avut acelaşi antrenor doar în România!” EXCLUSIV

Camelia Potec, dezvăluiri despre pregătirea lui David Popovici: ”Nu s-a antrenat niciodată în SUA! A avut acelaşi antrenor doar în România!” EXCLUSIV

Alte sporturi

Comentarii

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, a avut o intervenţie telefonică în direct la Orange Sport.

David Popovici (17 ani) a devenit, miercuri, campion mondial la nataţie, în proba de 100 de metri liber. David Popovici a câştigat o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. Românul este campion mondial şi la proba de 100 de metri liber, după ce a câştigat, acum două zile, aurul şi la proba de 200 de metri liber. A câştigat cursa cu timpul de 47.58.

Popovici este un adevărat "diamant" al sportului românesc. A întors al doilea la 50 de metri, a tras extraordinar pe a doua parte a cursei, însă şi la 75 metri se situa tot pe doi. Ultimii metri ai finalei au fost incredibili! A reuşit să-şi învingă adversarul. 

Camelia Potec a susţinut că David Popovici s-a antrenat mereu doar în România şi a avut acelaşi antrenor. 

”Nu s-a antrenat niciodată în SUA! A avut acelaşi antrenor doar în România!”

”Acum este festivitatea de premiere şi trăim încă la intensitate maximă. Ce pot să zic. Este un lucru extraordinar şi parcă nu îmi vine să plec din acest bazin, pentru că mi se pare că totul vibrează pentru noi. În acest loc s-a scris istoria. 

În primul rând, am avut ca federaţie obiectiv două finale, pentru că acest campionat mondial a fost complet atipic. Ne-a oferit foarte multă nesiguranţă. A fost anulat, iar la mai puţin de 4 luni ni s-a spus că se va ţine la Budepesta. Deci, planurile de pregătire ale sportivilor au fost schimnate de două ori.

David nu s-a pregătit niciodată în SUA, confundaţi cu Robert Glinţă, care a fost aproape un an acolo. David s-a pregătit toată cariera lui în România. Robert a fost aproape un an de zile, acum ceva ani, în 2017, parcă. 

Vă mulţumesc că întrebaţi acest lucru, pentru că am văzut în altă parte deja afirmaţii în acest sens, iar confuzia este între aceşti doi sportivi. David nu a fost niciodată în pregătire în SUA. El s-a antrenat doar în România, cu acelaşi antrenor”, a spus Camelia Potec, la Orange Sport.  

Afla mai multe despre: potec-popovici-budapesta 

viewscnt
Articole similare