Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana europeană la tenis de masă, muză pentru iubitul handbalist! "Mi-au luat patru luni până să o cuceresc, a fost foarte greu"

Campioana europeană la tenis de masă, muză pentru iubitul handbalist! "Mi-au luat patru luni până să o cuceresc, a fost foarte greu"

Sporturi

Comentarii

Pentru a sărbători “Ziua mondială a fotografiei în natură”, multimpla campioană la tenis de masă, Andreea Dragoman, şi-a pus prietenul la treabă. Cei doi au ieşit la plimbare în parc, iar handbalistul i-a făcut acesteia zeci de poze.

Andreea Dragoman, componentă a echipei naţionale de tenis de masă a României, şi iubitul său Cristian Niculai, handbalist la CSM Sighişoara  sunt împreună de 3 ani.

Cei doi sportivi fac eforturi mari ca atunci când au puţin timp liber să şi-l petreacă împreună!

“Este foarte greu, mai ales că la distanţă şi amândoi avem programul destul de încărcat şi nu ne prea sincronizăm , când are el liber, nu am eu şi invers”, a declarat Andreea Dragoman, componentă a echipei naţionale de tenis de masă a României, pentru Sportsnet.ro

Pentru că programul încărcat nu le permite să fie împreună aşa cum îşi doresc, atunci când se întâmplă, Andreea profită la maxim. Pasionată de fotografie, frumoasa sportivă şi-a pus iubitul la treabă.

“Nu contează unde mergem, în vacanţă, acasă, stăm în pat, <<hai să ne facem o poză, hai că merită, dar am făcut o grămadă, da dar să mai avem amintiri>>. Până să îi placă o poză, îi fac 6, 7. Tot timpul primesc indicaţii, <<stai aşa, acum mută-te, fă aşa>>”, spune Cristian Niculai, handbalist la CSM Sighişoara. 

Andreea dezvăluie şi cum îşi convinge iubitul să o fotografieze:  „Îi spun că nu durează mult şi după ce îmi face mie îi spun să facem şi împreună, să avem amintire”.

Se susţin reciproc la meciuri

Cel care a făcut primul pas în relaţie a fost Cristi: „Mi-au luat 4 luni până să o cuceresc, a fost foarte greu”, spune Cristian Niculai.

Atunci când poate, Andreea nu ratează nici un meci de-l iubitului ei. Jucătoarea de tenis de masă recunoaşte că are emoţii mari! „E foarte greu, dar încercăm să stăm cât de calmi putem, mai ales dacă suntem în sală… încercăm să transmitem emoţii pozitive”. 

Şi Cristi este în aceeaşi situaţie: „Eu de exemplu, la sportul meu, rare ori am emoţii, dar la al ei tot timpul am emoţii pentru că la ea e mult mai greu, se întâmplă totul mult mai repede”, recunoaşte Cristian Niculai, handbalist la CSM Sighişoara.

Andreea, pentru prima data la Jocurile Olimpice

Cei doi îndrăgostiţi fac sport de performanţă de când erau mici. În prezent, Andreea, 23 de ani, face parte din lotul national de senioare de tenis de masa al României, iar iubitul ei este portar la formaţia CSM Sighişoara.

Pentru Andreea, următoarea lună va fi cea mai importantă din carieră. Sportiva, alături de colegele sale din echipa naţională, Eliza Samara, Bernadette Szocs şi Adina Diaconu, va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Paris: „Pentru mine este prima ediţie la care particip şi cum toată lumea îşi doreşte, aşteptăm medalia! O să dăm tot ce putem şi sperăm să ne întoarcem cu ea acasă”. 

La Jocurile Olimpice, Cristi va fi cu ochii pe românce.

„Să ajungi la Jocurile Olimpice e o dorinţă foarte mare şi având-o pe ea lângă mine, pot să trăiesc şi eu emoţiile. Probabil voi fi şi eu acolo să văd cum se trăieşte o asemenea competiţie”, declară Cristian Niculai.

Crisi e pasionat de fotbal şi abia aşteaptă să înceapă Campionatul European din Germania: „Sper ca echipa noastră să facă o figură frumoasă şi cred că putem să ieşim din grupe, iar după va fi mai uşor că se duce din presiune. La acest european pe lângă România, mai am o favorită, pe Germania”. 

 

Afla mai multe despre: andreea dragomancristian niculaitenis de masahandbal 

viewscnt
Articole similare