Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana U21 a Europei a sosit în ţară şi a câştigat tot la Cupa României! "Am avut un an nemaipomenit, care încă nu s-a terminat"

Campioana U21 a Europei a sosit în ţară şi a câştigat tot la Cupa României! "Am avut un an nemaipomenit, care încă nu s-a terminat"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Elena Zaharia, componentă a lotului naţional de tenis de masă al României, are un an 2023 de excepţie! La ultimul concurs la care a participat, Cupa României, care a avut loc la Dumbrăviţa, sportiva a câştigat aurul atât la seniori, cât şi la tineret.

Ce performanţă! Elena Zaharia a câştigat două medalii de aur la Cupa României 

Elena Zaharia a disputat ambele finale ale Cupei României, la seniori şi tineret, contra Biancăi Mei-Roşu, colega şi prietena ei de la LPS Constanţa.  

„Mă bucur extraordinar pentru aceste două medalii de aur. Sunt rezultate foarte importante pentru clubul la care evoluez, CSM Constanţa. Acum, aştept următoarea competiţie, naţionalele de tineret şi unde ţintesc, evident, tot medaliile de aur”, a spus Elena Zaharia, campioana U21 a Europei în proba de simplu, în 2022. 

A mers ceas şi pe plan internaţional  

Şi pe plan internaţional, Elena a avut o evoluţie de excepţie.  

„Am avut un an nemaipomenit, care încă nu s-a terminat. La Campionatul European de la Gliwice am câştigat 3 medalii de aur la individual, pe echipe şi dublu mixt şi una de bronz, în proba de dublu fete. Campionatul European de seniori de la Malmo a fost cea mai tare experienţă a mea. Am fost pentru prima dată la o competiţie de seniori. Apoi am avut Top 10 de la Bucureşti, unde am obţinut 9 victorii din 9 posibile”, a adăugat Elena Zaharia. 

La Cupa României de tenis de masă în proba de seniori, la masculin,  locul întâi a fost ocupat de Rareş Şipoş de la CSM Dinamo Bucureşti, iar la tineret de Horia Ursuţ, component al echipei CS Rapid Bucureşti.  

CSM Constanţa a dominat întrecerea fetelor 

Între 27-29 octombrie, la Dumbrăviţa a avut loc  Cupa României de seniori şi tineret.  

Podiumul la senioare: locul 1, Elena Zaharia (CSM Constanţa), locul 2, Bianca Mei-Roşu (LPS NR Constanţa), locul 3 Andrea Teglas (LPS NR Constanţa) şi Andreea Clapa (CSM Bistriţa).  

La seniori, podiumul a arătat astfel: locul 1, Rareş Şipoş (CS Dinamo Bucureşti), locul 2, Cristian Grigore (CSM Constanţa), locul 3, Cristian Chiriţă (CSM Constanţa) şi Florin Seplbuş (CS Rapid Bucureşti).   

La Cupa României tineret, Elena Zaharia a cucerit medalia de aur după meciul contra Biancăi Mei-Roşu, scor 4-1, într-o reeditare a finalei de la Cupa României Seniori, iar Horia Ursuţ s-a clasat pe locul 1, după finala cu Paul Szilaghi, scor 4-0.   

Podiumul la feminin: locul 1, Elena Zaharia (CSM Constanţa), locul 2, Bianca Mei-Roşu (LPS NR Constanţa), locul 3, Andreea Jifcu (CSM Slatina) şi Alesia Sferlea (CSM Arad). 

Podiumul la masculin, locul 1, Horia Ursuţ (CS Rapid Bucureşti), locul 2, Paul Szilaghi (CSM Bistriţa), locul 3, Daniel Moldovan (CSM Comunal Dumbrăviţa) şi Bogdan Badea (CSM Comunal Dumbrăviţa).   

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masaelena zahariacupa romaniei tenis de masa 

viewscnt
Articole similare