Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Campioni pe teren, nu la comisii!" VIDEO | Răzvan Lucescu i-a strâns pe jucătorii lui PAOK în jurul lui după ultimele evenimente! Discursul tehnicianului

"Campioni pe teren, nu la comisii!" VIDEO | Răzvan Lucescu i-a strâns pe jucătorii lui PAOK în jurul lui după ultimele evenimente! Discursul tehnicianului

Stranieri

Comentarii

PAOK a pierdut poziţia de lider în Grecia în urma scandalurilor de la meciurile cu Olympiacos şi AEK Atena, iar gruparea din Salonic aşteaptă acum o decizie a comisiilor abilitate care o poate îndepărta şi mai mult de obiectivul din acest sezon: câştigarea titlului.

Răzvan Lucescu simte că moralul jucătorilor săi e la pâmânt după ce PAOK a condus majoritatea sezonului, dar s-a văzut "retrogradată" de pe prima poziţie nu pe teren, ci în urma unor decizii controversate. Tehnicianul a ţinut astăzi un discurs în faţa jucătorilor, chiar pe terenul de antrenament. Mesajul principal: să rămână concentraţi până la final şi să demonstreze pe teren că merită să fie campionii Greciei, indiferent de deciziile luate de comisii.

"Ştiu ce simţiţi. E o mare dezamăgire, e normal să fie aşa. A fost o muncă de opt, nouă luni în care aţi fost extrem de devotaţi pe teren. Aţi arătat că sunteţi cea mai bună echipe. Au scăpat (n.r. - Olympiacos) de meciul cu noi, arbitrul de la meciul cu AEK a făcut mare greşeală când le-a permis să părăsească terenul. Suntem cu toţii profesionişti, suntem plătiţi pentru munca noastră şi trebuie să continuăm să o facem. Sunt sigur şi încrezător că aveţi caracter şi veţi lupta până la final ca să arătăm că pe teren suntem campioni. Acesta este principalul nostru obiectiv.

Celălalt obiectiv, de aceeaşi importantă, e Cupa. Avem motivaţie, fiecare dintre noi, să fim pregătiţi, să jucăm un fotbal bun şi să avem rezultate. Trebuie să ne protejăm munca pe teren şi prima poziţiem tot pe teren. La sfârşitul campionatului, noi trebuie să fim campioni teren. Alţii să fie campioni în ziare şi la comisii!", le-a spus Răzvan Lucescu jucătorilor săi.


 

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescudiscurs 

viewscnt
Articole similare