You are here:

Campionii de la FCSB şi Adrian Ilie, gest uriaş pentru un suporter de 9 ani. Strâng 30.000 de euro pentru o intervenţie chirurgicală în SUA

Campionii de la FCSB şi Adrian Ilie, gest uriaş pentru un suporter de 9 ani. Strâng 30.000 de euro pentru o intervenţie chirurgicală în SUA

Diverse

Comentarii

Campionii de la FCSB şi Adrian Ilie sar în ajutorul unui suporter de 9 ani, care are nevoie de 30.000 de euro pentru o intervenţie chirurgicală în Statele Unite.

Tricolori cu inimă mare!

Oricine doreşte să fie alături de Tudor în lupta lui poate dona în contul Fundaţiei Metropolis, menţionând cazul lui Tudor, aici: https://www.fundatiametropolis.ro/doneaza/doneaza-prin-card/

Jucătorii de la FCSB şi Adrian Ilie arată că au şi inimă mare! Ei s-au implicat într-o strângere de fonduri pentru Tudor, un suporter de 9 ani al echipei campioane, care are nevoie de ajutor pentru o intervenţie chirurgicală în Statele Unite ale Americii.

“Sunt Darius Olaru şi îl susţin pe Tudor! Fii şi tu alături de noi!” -Darius Olaru, jucător FCSB. 

“Sunt Adrian Ilie şi îl susţin pe Tudor! Fi şi tu alături de noi!” - Adrian Ilie, fost component a echipei naţionale de fotbal a României.

Tudor s-a născut prematur şi de atunci se luptă cu o formă severă de paralizie cerebrală - diplegie spastică. Deşi paralizia cerebrală este un diagnostic pe viaţă, Tudor reprezintă un model de curaj şi perseverenţă. După o intervenţie chirurgicală reuşită în SUA acum patru ani şi mii de ore de terapie, copilul a reuşit să facă primii paşi independenţi. Dar lupta nu s-a terminat.

Are nevoie de a doua intervenţie chirurgicală

Acum, el se confruntă cu o nouă provocare - pentru a continua să progreseze şi să trăiască o viaţă cât mai independentă, are nevoie de o a doua intervenţie chirurgicală în SUA, programată luna aceasta.

Costurile pentru această operaţie, pentru recuperarea recomandată post-operator şi pentru ortezele necesare se ridică la 30.000 de dolari.

Tudor are 9 ani şi este prezent în tribune, în scaunul său rulant personalizat cu însemnele echipei campioane, trăind cu intensitate fiecare moment.

De la primele minute până la fluierul final, copilul este alături de echipa roş-albastră, împreună cu fratele lui geamăn şi părinţii lor.

Fundaţia Metropolis este alături de FCSB în această cauză. Oricine doreşte să fie alături de Tudor în lupta lui poate dona în contul Fundaţiei Metropolis, menţionând cazul lui Tudor, aici: https://www.fundatiametropolis.ro/doneaza/doneaza-prin-card/.

Fiecare contribuţie, oricât de mică, aduce un strop de speranţă în viaţa lui Tudor.

Afla mai multe despre: darius olaru fcsbadrian ilie fcsb 

viewscnt
Articole similare