Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionul mondial de kick boxing, Andrei Stoica a oferit ghiozdane cu rechizite şi haine celor 39 de copii din Centrul de Plasament “Robin Hood”

Campionul mondial de kick boxing, Andrei Stoica a oferit ghiozdane cu rechizite şi haine celor 39 de copii din Centrul de Plasament “Robin Hood”

Sporturi

Comentarii

Cu câteva zile înainte de începutul şcolii, campionul mondial de kick boxing, Andrei Stoica, s-a alăturat campaniei “Toţi copiii trebuie să meargă la şcoală”, derulată de Fight for Life Charity, asociaţie unde Andrei este ambasador şi voluntar.

Ieri a revenit la “Robin Hood” şi le-a oferit copiilor ghiozdane şi rechizite noi, precum şi haine, încălţăminte, dulciuri şi produse de igienă personală.
“Le mulţumesc prietenilor de la Asociaţia Fight for Life Charity că mi-au dat ocazia să particip la un evenient atât de frumos. Nu am văzut niciodată nişte copii care să se bucure atât de mult de un ghiozdan, de un stilou sau de o cămaşă albă pe care o pot purta la şcoală. Sunt nişte copii foarte frumoşi, mulţi dintre ei chiar foarte buni la învăţătură, care, chiar merită un viitor cât mai frumos”, a declarat Andrei Stoica.

Nu este prima dată când campionul mondial îi vizitează pe copiii de la “Robin Hood”. Alături de Asociaţia Fight for Life Charity, le-a oferit copiilor surprize de Paşte sau de Crăciun sau chiar a mers cu ei pe stadion la un meci de fotbal. 



“Le mulţumim tuturor susţinătorilor asociaţiei noastre care au donat rechizite şi hăinuţe noi şi care au ajutat la realizarea acestui eveniment. Considerăm că educaţia este cea mai importantă în viaţa unui copil. De mulţi ani ne ocupăm de copiii din mai multe centre de plasament. Încercăm să le oferim momente frumoase, normale din viaţa unui copil crescut de părinţi, precum sosirea lui Moş Crăciun, mersul la un eveniment frumos sau înnoirea cu haine şi încălţăminte înainte de Paşte sau de începutul şcolii. Sunt copii minunaţi. Unii dintre ei i-au scris chiar şi lui Moş Crăciun că-şi doresc un ghiozdan nou sau un pix”, a declarat Gabriel Caloian, preşedinte la Asociaţia Fight for Life Charity.

De câte ori îi vizitează pe copiii din centrul de plasament, Andrei Stoica se joacă alături de ei şi le ascultă poveştile. “Sunt ca un frate mai mare pentru ei. Pe lângă partea materială, copiii au nevoie de îmbrăţişări, de sfaturi, de vorbe frumoase. Mulţi dintre ei sunt sportivi, iar unii ar vrea să facă sporturi de contact. Am cunoscut o fată campioană la box. De asemenea, este un baiat de 17 ani, mai înalt ca mine, cu masă musculară în formare, care de câte ori mă vede îmi spune că vrea să devină luptător. Acum chiar am insistat să vină la Stoica Brothers Fight Academy şi să se antreneze alături de mine şi de fratele meu, Bogdan”, a completat Andrei. 

Totodată, Andrei i-a invitat pe toţi copiii de la “Robin Hood” să-l susţină pe Bogdan Stoica, pe data de 16 august, când va intra din nou în ring, la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul evenimentului „Colosseum Tournament”.

Afla mai multe despre: andrei stoicakickboxk1fight for life charityrobin hoodcampion mondial 

viewscnt
Articole similare