Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când ar putea debuta Budescu la Petrolul: ”Eu cred că ar putea intra 10-15 minute!” EXCLUSIV

Când ar putea debuta Budescu la Petrolul: ”Eu cred că ar putea intra 10-15 minute!” EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Budescu a decis să se alăture celor de la Petrolul Ploieşti, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu FC Voluntari.

Petrolul Ploieşti a anunţat, marţi, revenirea lui Constantin Budescu în lotul grupării prahovene, după mai bine de 11 ani. Budescu, în vârstă de 33 de ani, a semnat un angajament pe două sezoane cu nou-promovata din Superligă.

Valeriu Răchită a vorbit despre mijlocaşul român. El susţine că Budescu ar putea debuta la Petrolul pe la jumătatea lunii septembrie. Fotbalistul a fost accidentat în ultima perioadă şi a ratat startul campionatului. 

”Eu cred că ar putea intra 10-15 minute!”

”Budescu e un copil crescut de Petrolul, ştie ce înseamnă clubul, ştie ce înseamnă comunitatea, suporterii, istoria. El a debutat cu mine la 16 ani în fotbalul mare, acum 16 ani. La un meci cu Otopeni. 

Şi-a dorit tot timpul să se întoarcă la Petrolul, din fericire, a reuşit să-şi asigure partea financiară. Nu, nu l-a interesat partea financiară. Ca să vă dau o informaţie, avea de la o echipă din Liga 1 contract dublu şi a semnat pe jumătate aici.

Şi e petrolist, vine la meciuri, copiii lui ţin cu Petrolul. Eu cred că în septembrie va debuta, pe la jumătatea lui septembrie. Cred că ar putea intra, aşa, 10-15 minute, şi pe urmă să joace tot meciul”, a spus Răchită, pentru OrangeSport. 

Născut la Urziceni, Budescu şi-a făcut junioratul la Petrolul, evoluând pentru „galben-albaştri” până în 2011, perioadă în care a bifat 157 de prezenţe şi 44 de goluri de-a lungul a şase sezoane.

S-a transferat, ulterior, la Astra, iar în carieră a mai jucat pentru DL Yifang (China), FCSB, Al-Shabab (Arabia Saudită), Damac FC (Arabia Saudită) şi FC Voluntari.

Are în palmares titlul national, Cupa şi Super Cupa României, toate trei trofeele câştigate cu Astra Giurgiu, iar pentru echipa naţională a adunat 17 apariţii şi 5 goluri înscrise.

Afla mai multe despre: budescu-petrolul-răchită 

viewscnt
Articole similare