Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când ar urma să plece spaniolii de la Dinamo! Ioan Andone, dezvăluiri despre alţi investitori din Madrid: "Acel om a condus două cluburi mari"

Când ar urma să plece spaniolii de la Dinamo! Ioan Andone, dezvăluiri despre alţi investitori din Madrid: "Acel om a condus două cluburi mari"
Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, crede că grupul care investeşte la Dinamo se va retrage în această iarnă. Înainte de venirea lui Pablo Cortacero, Ionuţ Negoiţă a negociat cu alţi iberici cu experienţă, susţine Andone.

Ioan Andone a susţinut că Ionuţ Negoiţă a negociat şi cu un alt grup de investitori, care avea un conducător experimentat, înainte ca actualii investitori să vină în "Ştefan cel Mare": „Mai bine rămâneau cu lotul de anul trecut şi, probabil, rezultatele erau mai bune. Când pierzi cinci meciuri, ce poţi să mai zici? Când ai valoare, nu pierzi atâtea meciuri. Aceşti jucători străini nu joacă bine, nu pot obţine rezultate. Dinamo va avea probleme mari în continuare.

Eu am încercat să ajut Dinamo în luna februarie, când un grup de investitori spanioli a vrut să investească, dar nu s-a înţeles cu Negoiţă. Acei conducători erau din Madrid şi aveau în plus un om care făcea strategia. Acea persoană mai condusese două cluburi mari din prima ligă spaniolă, avea experienţă", a declarat Ioan Andone pentru ProX. 

Preşedintele de la FC Voluntari crede că Pablo Cortacero şi grupul pe care-l reprezintă vor pleca în câteva luni: 

"Spaniolii de acum nu au mai condus nimic până să vină la Dinamo. În iarna prevăd plecarea lor, cred că acolo se va ajunge. Ei au adus jucători buni, dar care nu demonstrează. Nu cred că pe Aleix Garcia îl lua Guardiola dacă nu avea valoare. E foarte greu pentru Dinamo să ajungă în Europa din nou. Pe vremea când făcea performanţă în Europa, campionatul era mai valoros şi ridica standardele. Valoarea campionatului nostru a scăzut, din păcate", a mai spus preşedintele de la FC Voluntari. 

Dinamo se află pe locul 15 în Liga 1, cu doar cinci puncte acumulate, cu unul peste ultima clasată, Astra. 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare