Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când banii nu aduc fericirea în fotbal! VIDEO | Everton în criză, după o vară în care a investit 141 milioane de euro în transferuri

Când banii nu aduc fericirea în fotbal! VIDEO | Everton în criză, după o vară în care a investit 141 milioane de euro în transferuri

Premier League

Comentarii

Situaţie jenantă pentru Everton în Premier League, după o campanie de transfeuri în care trupa condusă de Ronald Koeman a investit peste 140 de milioane de euro în transfeuri de jucători.

Wanyne Rooney, Gyfi Sigurdsson, Michael Keane, Jordan Pickford sau Davy Klaasen au venit în vară pe Goodison, iar obiectivul declarat al echipei era pătrunderea în Top 6.

După opt etape scurse din noul sezon, Everton pare însă mai aproape de retrogradare decât de o calificare în cupele europene, iar prestaţia din ultimul meci cu nou promovata Brighton produce îngrijorare în Liverpool.

Everton a obţinut doar o remiză pe terenul lui Brighton, scor 1-1, şi asta graţie unui gol marcat de Rooney în ultimul minut de joc, din penalty.

După opt runde, Everton are opt puncte în clasament (două victorii, două remize şi patru înfrângeri), la doar trei lungimi peste Leicester, ocupanta primului loc retrogradabil, care are însă şi un meci mai puţin disputat.

VIDEO Brighton - Everton 1-1 (Knockaert 82 / Rooney 90 - penalty)

Afla mai multe despre: rooneyevertonbrightonvideogol 

viewscnt
Articole similare