Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când revin Vinicius şi Camavinga în lotul Realului. Ancelotti a vorbit şi Arda Guler, care n-a debutat până acum pentru madrileni

Când revin Vinicius şi Camavinga în lotul Realului. Ancelotti a vorbit şi Arda Guler, care n-a debutat până acum pentru madrileni

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti a declarat că speră ca brazilianul Vinicius Junior şi francezul Edouardo Camavinga să revină la antrenamente în luna ianuarie după ce s-au accidentat cu ocazia convocării la echipele lor naţionale.

"Cred că va trebui să aşteptăm până anul viitor, dar când ne vom întoarce, amândoi vor fi pregătiţi să se antreneze", a spus Ancelotti în conferinţa de presă dinaintea meciului de campionat de sâmbătă de pe terenul lui Betis Sevilla.

Atacantul Vinicius Junior s-a accidentat la coapsa stângă pe 16 noiembrie în timpul meciului Columbia - Brazilia (2-1), din preliminariile Cupei Mondiale 2026.

Mijlocaşul Eduardo Camavinga a suferit o ruptură a ligamentului lateral extern al genunchiului drept, în timpul unui antrenament al echipei Franţei, la mijlocul lui noiembrie.

Ancelotti a vorbit şi despre tânărul fotbalist Arda Guler, care n-a apucat să debuteze la Real din cauza unei accidentări la coapsă. 

"Face muncă individuală, cred că va fi pregătit, nu ştiu dacă la ultimele meciuri din acest an sau anul viitor, dar este foarte aproape", a spus Ancelotti.

Real este lider în La Liga, cu 38 de puncte după 15 etape, la egalitate de puncte cu a doua clasată, revelaţia Girona.

Afla mai multe despre: ancelotti 

viewscnt
Articole similare