Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când revine Dawa? Anunţul FCSB-ului înainte de meciul cu Universitatea Craiova | EXCLUSIV

Când revine Dawa? Anunţul FCSB-ului înainte de meciul cu Universitatea Craiova | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a jucat, duminică, la FC Voluntari, iar staff-ul roş-albaştrilor nu s-a putut baza nici în acest meci pe Joyskim Dawa.

Când revine Dawa după ce a plecat de urgenţă din ţară. Anunţul FCSB-ului înainte de meciul cu Universitatea Craiova | EXCLUSIV 

Eliminat în meciul de la finalul lunii ianuarie, cu Farul, Dawa a fost suspendat pentru partida câştigată, etapa trecută, de FCSB, în deplasarea de la CFR Cluj. Acum, fundaşul central a fost din nou indisponibil şi pentru partida cu FC Voluntari, scor 2-0, de această dată din cauza unor probleme personale.

Socrul lui Joyskim Dawa a decedat, la finalul acestei săptămâni, astfel că fundaşul camerunez a fost învoit de staff-ul FCSB-ului şi a plecat direct în Franţa pentru a fi alături de familia sa.

Sunt şanse mici ca Dawa să joace în următorul meci din Superligă, cu Universitatea Craiova. Partidă care va avea loc duminică, 19 februarie, de la ora 20:00. Anunţul a fost făcut chiar de MM Stoica, managerul general de la FCSB.

”(n.r. când revine Dawa? A fost învoit pentru un deces în familie. L-am lăsat să stea, nu i-am dat termen. Nu ştiu când se întoarce, nu cred că lipseşte şi meciul următor... dar nu ştiu. L-am lăsat să îşi rezolve toate problemele”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Venit la FCSB în vara anului trecut, Joyskim Dawa a marcat cinci goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 32 de meciuri jucate pentru vicecampioana României în acest sezon.

  • 800 de mii de euro valorează Joyskim Dawa pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Oferta de două milioane € primită de jucătorul FCSB nu l-a mirat pe Panduru: "Îşi vede de treabă, e disciplinat" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: dawafcsb 

viewscnt
Articole similare