Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Când te crezi cel mai bun şi toţi sunt proşti...” Mititelu, distrus de Panduru după retrogradarea celor de la FCU Craiova | EXCLUSIV

„Când te crezi cel mai bun şi toţi sunt proşti...” Mititelu, distrus de Panduru după retrogradarea celor de la FCU Craiova | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a pierdut meciul cu FC Hermannstadt, scor 1-3, şi a retrogradat direct în Liga 2.

Adrian Mititelu, făcut praf de Basarab Panduru după retrogradarea celor de la FCU Craiova

Oltenii aveau nevoie de o minune pentru a rămâne în Superligă. Formaţia lui Mititelu trebuia să câştige cu sibienii, dar să spere şi ca celelalte rivale din subsolul clasamentului să se încurce. FCU Craiova nu a reuşit însă să treacă nici măcar de primul pas, Hermannstadt fiind prea puternică.

După meci, Basarab Panduru a analizat situaţia de la clubul din Bănie şi consideră că strategia lui Adrian Mititelu s-a dovedit a fi una necâştigătoare.

„Nici nu ştii ce să mai crezi. Niciodată la începutul campionatului nu te-ai fi gândit că o asemenea echipă, cu un asemenea prim 11, cu o asemenea bancă poate să fie în situaţia asta. De altfel, chiar te gândeai că poate termina pe locurile 6, 7, 8, 9. Vedeam multă calitate la echipa asta, jucători foarte buni.

Nu mă gândeam niciodată că retrogradează, dar când eşti cel mai deştept om din lume şi toţi de pe lângă tine sunt proşti, atunci n-are cum să se întâmple altceva. Cu toate astea, tot nu credeam că poate să fie in situaţia asta”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

FCU Craiova şi FC Voluntari au retrogradat direct în Liga 2, în timp ce FC Botoşani şi Dinamo vor juca la baraj.

Afla mai multe despre: adrian mititelubasarab pandurufcu craiova 

viewscnt
Articole similare