Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va reveni Juan Bauza! Anunţul lui Adrian Mititelu: ”Nu se pune problema!”

Când va reveni Juan Bauza! Anunţul lui Adrian Mititelu: ”Nu se pune problema!”

FC U Craiova

Comentarii

Patronul de la FC U Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat revenirea lui Juan Bauza în lotul lui Marius Croitoru. Argentinianul s-a accidentat şi a fost indisponibil în ultima perioadă.

Jucătorul echipei FC Universitatea Craiova, Juan Bauza, a suferit o fractură la unul dintre degetele de la piciorul drept la meciul cu FCSB, scor 1-1, din Superligă. FCSB şi FC U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, pe Arena Naţională, din cadrul etapei a treia din Superligă. 

Iniţial a fost anunţat că Juan Bauza va fi indisponibil 45 de zile. În acest moment, jucătorul care a fost dorit de Gigi Becali a revenit la antrenamentele lui Marius Croitoru. Adrian Mititelu a dezvăluit că, cel mai probabil, jucătorul va reveni pe teren la partida cu Rapid, din etapa cu numărul 10. 

”Nu se pune problema!”

”Bauza e bine, el deja e cu mingea. Din punctul de vedere al prognozei, el va fi pe lista de jucători la meciul cu Rapid.

Nu se pune problema. Vom fi în play-off. Echipa joacă fotbal. Că am avut ghinion, asta nu ne descurajează”, a declarat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Bauza a început fotbalul la Colon Santa Fe în Argentina şi a mai jucat pentru formaţiile Mendoza şi Gornik Zabrze. Experienţa din Polonia a fost prima în Europa pentru talentatul mijlocaş sud-american.

Afla mai multe despre: fc u craiova-bauza-mititelu 

viewscnt
Articole similare