Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Candidată-surpriză la play-off în Superligă? Preşedintele păstrează misterul: "Se va vedea la finalul sezonului regular" | EXCLUSIV

Candidată-surpriză la play-off în Superligă? Preşedintele păstrează misterul: "Se va vedea la finalul sezonului regular" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a intrat într-un moment fast din punct de vedere al rezultatelor, în sensul că a început să câştige meciuri, după o serie de egaluri, iar conducerea clubului a anunţat un obiectiv misterios - pe care n-a vrut să-l dezvăluie -, dar "se va vedea la finalul sezonului regular".

Sub "bagheta" lui Dorinel Munteanu, Oţelul Galaţi a obţinut o promovare în Superligă la care puţini sperau, însă echipa are ambiţii. După o serie de egaluri, gălăţenii au început să câştige meicuri şi pare că nu va fi o candidată la retrogradare.

Oţelul Galaţi, în play-off-ul Superligii? Marian Brăilescu: "Obiectivul nostru se va vedea la finalul sezonului regular"

Într-o discuţie cu Orange Sport, Marian Brăilescu, preşedintele echipei, a vorbit despre un obiectiv misterios al echipei, pe care n-a vrut să-l dezvăluie, însă a spus că "se va vedea la finalul sezonului regular". Cel mai probabil se referă la o eventuală calificare în play-off a echipei din Galaţi.

Totuşi, Brăilescu a spus că echipa e pregătită să facă totul pas cu pas, meci cu meci, iar la finalul sezonului regular la culeagă laurii.

"În vestiar se vorbeşte despre următorul meci şi obiectivul nostru din acest sezon a fost impus de Dorinel Munteanu, însă acest obiectiv se va vedea la finalul sezonului regular. Ca nou promovată, am făcut o analiză şi pentru noi toţi oponenţii sunt la fel de valoroşi", a spus Marian Brăilescu pentru Orange Sport.

Marian Brăilescu: "Nu ne-au deranjat ironiile că nu câştigăm"

În 11 meciuri de la începutul sezonului de Superligă, Oţelul a înregistrat nu mai puţin de opt egaluri, iar cele două victorii pe care le-a obţinut au venit în ultimele două etape, cu Dinamo şi FCU Craiova 1948.

Marian Brăilescu a vorbit şi despre modul în care echipa lui Dorinel Munteanu a fost ironizată pentru seria de egaluri, însă spune nu a fost nimeni din club deranjat. Asta pentru că ştia că vor veni şi victoriile, la cum pregăteşte Dorinel echipa.

"Nu ne-au deranjat (n.r. - ironiile că Oţelul nu câştigă). Ştiam cum e pregătită echipa de Dorinel Munteanu, cum joacă echipa şi ştiam că la un moment dat munca echipei se va vedea în rezultate", a mai declarat Marian Brăilescu.Oţelul Galaţi ocupă locul 8 în clasamentul din Superligă, cu 14 puncte strânse în 11 meciuri.

Afla mai multe despre: otelul galati playoffmarian brailescu otelul galatiotelul galati calificare playoff 

viewscnt
Articole similare