Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Candidată-surpriză la titlu în Superligă? Echipa care a luat ochii în debutul sezonului: "Au început să joace" | EXCLUSIV

Candidată-surpriză la titlu în Superligă? Echipa care a luat ochii în debutul sezonului: "Au început să joace" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a câştigat cu FCU Craiova 1948, scor 4-3 pe teren propriu, iar echipa de pe "Ilie Oană" poate fi o candidată la titlul din Superligă dacă menţine ritmul. În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a lăudat formaţia "lupilor galbeni".

Forma pe care o traversează Petrolul în startul sezonului, deşi a început mai greu, cu egaluri în primele etape, l-a făcut pe Mihai Stoica să laude jocul echipei, dar şi pe antrenorul Florin Pîrvu, după ultimele rezultate obţinute.

Petrolul Ploieşti, candidată-surpriză la titlul din Superligă?

Mihai Stoica e de părere că dacă nu existau egalurile cu U Cluj şi FC Botoşani, Petrolul era în lupta pentru titlu şi poate fi o candidată-surpriză pe termen lung, dacă menţine ritmul bun pe care îl arată în acest start de stagiune în Superliga României.

"Erau la titlu dacă nu ratau penalty-uri. Cam de la venirea lui Pîrvu a început să joace! Se pare că e win-win plecarea lui Budescu, el face spectacol la Farul", a spus Mihai Stoica, în direct la Sport Report, vineri, după Petrolul - FCU Craiova 1948 4-3.

Alexandru Musi, împrumutat de FCSB la Petrolul, lăudat de Mihai Stoica

Fotbalistul pentru care Mihai Stoica a rostit cuvinte de laudă după partida de pe "Ilie Oană" este Alexandru Musi, jucător care este deţinut de FCSB şi împrumutat la Petrolul. Musi a marcat ultimul gol al "Lupilor galbeni", al patrulea, în partida cu FCU Craiova 1948.

"Musi are două goluri marcate, e senior deja. Eu mă bucur mult! Jucând pe o poziţie care nu e a lui, joacă bine şi aici. E un jucător responsabil. Nu mă surprinde, că şi la Iaşi a jucat bine în dreapta. E un jucător bun, mie mi-a plăcut mult. Eu cred că, în 4-3-3, poate să fie oricând şi inter", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Petrolul Ploieşti a acumulat 11 puncte în şase etape scurse din noul sezon de Superligă şi are trei victorii la rând, pe locul 3 în clasament.

Afla mai multe despre: mihai stoicapetrolulsuperligatitlu 

viewscnt
Articole similare