Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cândva, o mare speranţă a fotbalului românesc. Astăzi, nici la Liga a 2-a nu mai are loc. Clubul i-a reziliat contractul

Cândva, o mare speranţă a fotbalului românesc. Astăzi, nici la Liga a 2-a nu mai are loc. Clubul i-a reziliat contractul

Liga 2

Comentarii

Dacă privim retrospectiv la cele întâmplate în fotbalul românesc, mai ales în ultimii 10-15 ani, ne dăm seama că drumul de la ”speranţă” la mediocritate este foarte scurt.

Este şi cazul mijlocaşului Ovidiu Horşia, cândva, în urmă cu aproximativ şase ani, considerat unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători ai României.

Ovidiu Horşia a fost dat afară de CSM Alexandria

Cu două meciuri rămase de disputat până la pauza de iarnă, clubul de Liga a 2-a, CSM Alexandria, a decis să-i rezilieze contractul lui Ovidiu Horşia (23 de ani).

  • Ovidiu Horşia are 74 de meciuri în Superligă, la Poli Iaşi, FCSB, Gaz Metan şi Universitatea Cluj, dar şi 6 goluri marcate.

A jucat două meciuri, apoi s-a accidentat, după care a venit o problemă de apendicită, s-a operat, iar acum antrenorul a spus că nu poate să-l joace, pentru că depinde de rezultate.

Ne-am înţeles şi am reziliat contractul amiabil”, a declarat preşedintele celor de la CSM Alexandria, Bogdan Ciobanu, conform liga2.prosport.ro.

Cine este Ovidiu Horşia

Ovidiu Horşia a făcut parte din lotul Centrului Regional de Excelenţă de la Târgu Mureş. De asemenea, a fost internaţional U15, U16 şi U17, ceea ce i-a facilitat un transfer interesant la FCSB, în 2017.

Începutul în ”roş-albastru” a fost unul foarte bun, cu goluri pentru echipele de juniori şi FCSB 2.

Au urmat, apoi, împrumuturile succesive la Academica Clinceni, Poli Iaşi, Gaz Metan, Unirea Constanţa şi Universitatea Cluj, cu zeci de meciuri în Superligă.

Nu i-a convins pe cei de la FCSB că ar merita un loc în lotul vicecampioanei, iar conducerea a decis să nu-i mai prelungească contractul. 

Fotbalistul a ajuns la CSM Alexandria, însă nu confirmat aşteptările, iar acum a rămas fără angajament. 

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Ovidiu Horşia, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ovidiu horsiacsm alexandriafcsb 

viewscnt
Articole similare