Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cândva titular de drept la FCSB, astăzi rezervă de lux. A intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali?

Cândva titular de drept la FCSB, astăzi rezervă de lux. A intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali?

FCSB

Comentarii

Joyskim Dawa a fost din nou rezervă în meciul dintre FCSB şi Oţelul Galaţi.

Cândva titular de drept la FCSB, astăzi rezervă de lux. A intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali?

După ce a fost lăsat pe banca de rezerve şi în derby-ul cu Dinamo, atunci când Lixandru şi Ngezana au fost preferaţi, iată că Joyskim Dawa s-a văzut în aceeaşi ipostază şi împotriva Oţelului. Tot Lixandru şi Ngezana au fost aleşi în primul „11”, semn că fundaşul camerunez nu mai este printre preferaţii lui Gigi Becali.

În plus, dacă Vlad Chiricheş nu ar fi avut probleme medicale, atunci Dawa ar fi fost cel mai probabil doar a patra variantă pentru poziţia de fundaş central.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • Echipa de start a FCSB-ului vs Oţelul Galaţi: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Olaru (cpt.), Şut, Ov. Popescu - Miculescu, Compagno, Coman

„Trebuie să transformăm presiunea în ceva pozitiv!” MM Stoica a analizat duelul cu Oţelul Galaţi. Câţi spectatori vor fi prezenţi la meci | EXCLUSIV

MM Stoica se aşteaptă la un meci foarte dificil împotriva celor de la Oţelul Galaţi, mai ales că moldovenii nu au pierdut niciun meci în deplasare în acest sezon. Este singura echipă care se poate mândri cu aşa ceva.

„De regulă când vin toate rezultatele astea bune pentru noi, creşte presiunea. Noi trebuie să transformăm presiunea asta, să o convertim în ceva pozitiv. Sigur vor veni foarte puţini spectatori pentru că sărbătorile s-au legat şi toată lumea a plecat. Nu-i nimeni prin Bucureşti, că am fost eu cu maşina şi ştiu.

Dar va fi Peluza Nord şi asta e suficient ca să îi ţină pe băieţi în priză. Jucăm împotriva unei echipe care nu a pierdut niciun meci în deplasare. Este singura echipă care nu a pierdut în deplasare!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: joyskim dawafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare