You are here:

Cap de listă! O echipă din preliminariile Ligii Campionilor îl vrea pe George Puşcaş

Cap de listă! O echipă din preliminariile Ligii Campionilor îl vrea pe George Puşcaş

Stranieri

Comentarii

Pe făraş la Genoa, unde a prins foarte puţine minute şi a fost împrumutat la Bari, în Serie B, George Puşcaş (28 de ani) se pregăteşte de plecarea de la echipa "Grifonilor". Presa din Italia anunţă o posibilă destinaţie pentru atacant.

George Puşcaş a participat cu naţionala României la EURO 2024, unde a ajuns până în optimile de finală, iar acum poate prinde un transfer care să-i "resusciteze" cariera. Românul nu intră în planurile lui Alberto Gilardino, antrenorul de la Genoa.

Interes pentru Puşcaş! Pe făraş la Genoa, atacantul e cap de listă pentru o echipă din preliminariile Ligii Campionilor

Gazzetta dello Sport anunţă că George Puşcaş este cap de listă pentru o echipă care va lua startul în preliminariile Ligii Campionilor. Este vorba despre APOEL Nicosia! Atacantul nu duce lipsă de oferte, chiar dacă randamentul său a fost unul scăzut în ultimul timp.

Ciprioţii l-au plasat pe George Puşcaş în fruntea listei de cumpărături pentru această vară şi par dispuşi să bage mâna adânc în buzunar pentru a-i satisface jucătorului român, care câştigă 900.000 de euro pe an la Genoa, pretenţiile financiare.

APOEL Nicosia va juca direct în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a câştigat titlul în campionatul din Cipru, şi va întâlni câştigătoarea dublei Ordabasy (Kazahstan) - Petrocub (Moldova).

Afla mai multe despre: george puscastranferapoel nicosia 

viewscnt
Articole similare