Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul lui Gaz Metan s-a transferat la o echipă din play-off-ul Ligii 1! Schimbare de obiectiv pentru fundaşul argentinian

Căpitanul lui Gaz Metan s-a transferat la o echipă din play-off-ul Ligii 1! Schimbare de obiectiv pentru fundaşul argentinian

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari anunţă că, a semnat un contract cu jucătorul Patricio Matricardi, fundaş argentinian în vârstă de 28 de ani.

Patricio Matricardi a semnat cu FC Voluntari

Evaluat de site-urile de specialitate la o cotă de piaţă de 600.000 de euro, Patricio a evoluat în prima ligă argentiniană până în 2018, imbrăcând tricourile formaţiilor Argentinos Juniors, San Martin şi Gimnasia LP.

În Europa s-a transferat în 2018 evoluând timp de 2 sezoane în Grecia, la Asteras Tripoli după care a jucat, pentru o scurtă perioadă, în prima ligă din Rusia la Rotor Volgograd.

În România a sosit în luna ianuarie a anului 2021 la FC Hermannstadt, Patricio evoluând în sezonul recent încheiat sub culorile formaţiei Gaz Metan Mediaş, pentru care a purtat banderola de  căpitan şi a marcat 3 goluri în 25 de partide.

Fundaşul central va purta numărul 34 pe echipamentul de joc.

Afla mai multe despre: patricio matricardi 

viewscnt
Articole similare