Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul lui Rangers salută transferul definitiv al lui Ianis Hagi: "Este minunat. A fost un element cheie pentru noi"

Căpitanul lui Rangers salută transferul definitiv al lui Ianis Hagi: "Este minunat. A fost un element cheie pentru noi"

Fotbal

Comentarii

Căpitanul celor de la FC Rangers, James Tavernier, a salutat eforturile conducerii de a întări echipa de pe Ibrox, chiar şi în această perioadă dificilă din punct de vede financiar.

Sezonul din Scoţia s-a încheiat de ceva timp, iar Celtic Glasgow a primit un nou titlu de campioană. Al 9-lea consecutiv, iar acest lucru îi obligă pe conducătorii rivalei FC Rangers să muncească şi mai mult pentru primul titlu după 10 ani, lucru apreciat şi de căpitanul echipei, englezul James Tavernier.

În acest moment, Rangers a perfectat patru achiziţii: i-a transferat definitiv pe Ianis Hagi şi Jermaine Defoe, cei care au jucat în ultima perioadă sub formă de împrumut, pe Jon McLaughlin (ultima oară la Sunderland) şi Calvin Bassey (ultima oară la Leicester U23) din postura de jucători liberi.

"Este fantastic, mai ales în situaţia în care ne aflăm. O mulţime de cluburi se găsesc în situaţii financiare care nu sunt de partea lor, dar este mimunat să vedem că se reuşesc mutări în spatele uşilor închide pentru a se consolida echipa. Este minunat că Ianis a rămas între noi, deoarece el a fost un element cheie pentru noi în finalul de sezon. Am vorbit şi cu Calvin Bassey, este foarte încântat să ni se alăture", a declarat James Tavernier pentru Rangers TV.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare