You are here:

Capitolul la care Sparta Praga ar putea să o surprindă pe FCSB. Antrenorul cehilor a recunoscut: ”Avem o idee bună”

Capitolul la care Sparta Praga ar putea să o surprindă pe FCSB. Antrenorul cehilor a recunoscut: ”Avem o idee bună”
Comentarii

FCSB se pregăteşte de returul cu Sparta Praga, partidă la finalul căreia roş-albaştrii ar putea să îşi adjudece prezenţa în play-off-ul Champions League şi, implicit, în grupele Europa League.

Lars Friis, antrenorul danez al Spartei Praga, a prefaţat partida de pe Stadionul Steaua şi a recunoscut că levii săi au făcut un meci slab în Cehia.

De asemenea, Friis a vorbit despre importanţa lui Ermal Krasniqi, jucător transferat de Sparta în această vară de la Rapid, despre care a spus că are cele mai multe informaţii despre FCSB din tabăra campioanei Cehiei.

Ermal Krasniqi, arma secretă a celor de la Sparta în returul cu FCSB?!

”Am primit gol în ultimul meci, dar în acelaşi timp am fost moi până atunci  Nu consider că am obţinut ceva în partida din tur împotriva celor de la FCSB. Am făcut foarte multe greşeli.

Am muncit foarte mult în fiecare zi ca să îmbunătăţim echipa, avem jucători buni. Am zis după primul meci că ştiam că sunt o echipă bună din România. Le-am spus şi băieţilor după ultimul meci că trebuie să să ne concentrăm pe noi, să facem lucrurile mai bine, să le îmbunătăţim. Asta trebuie să facem şi mâine  

FCSB e o echipă bună, cu multe părţi bune şi asta am zis şi la prima conferinţă de presă. Nimic nu s-a schimbat.

(n.r. despre Krasniqi) Cu siguranţă cunoaşte foarte bine campionatul şi echipa, cu siguranţă trebuie să-i folosim toate cunoştinţele. De asemenea, am văzut-o pe FCSB live şi cred că avem toate informaţiile despre adversar, dar Krasniqi are mai multe informaţii despre campionatul din România”,  a spus Lars Friis, înainte de FCSB - Sparta Praga.

De asemenea, Friis a dezvăluit că jucătorii săi au antrenat loviturile de departajare pentru a fi pregătiţi în cazul în care partida va ajunge la un asemenea posibil scenariu.

”Avem o idee bună despre cum ar trebui să batem penalty-urile şi câţiva dintre ei au foarte multă încredere în ei şi sunt foarte buni să bată penalty-urile”, a dăugat Friis.

Returul dintre FCSB şi Sparta Praga este programat marţi, pe 13 august, de la 21:00, pe Stadionul Steaua. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligasparta praga 

viewscnt
Articole similare