Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care a fost cel mai dificil antrenor cu care aţi lucrat?” MM Stoica a răspuns fără să ezite. ”Nu voia să facă schimbări” | EXCLUSIV

”Care a fost cel mai dificil antrenor cu care aţi lucrat?” MM Stoica a răspuns fără să ezite. ”Nu voia să facă schimbări” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul FCSB, MM Stoica, s-a alăturat echipei de experţi cu care Telekom Sport colaborează pentru emisiunile de analiză fotbalistică.

Cel mai dificil antrenor cu care a lucrat MM Stoica

Mihai Stoica a abordat mai multe subiecte în direct la TelekomSport. El a fost întrebat cu care antrenor i-a fost cel mai greu să colaboreze dintre toţi cu cei care a colaborat. Managerul general de la FCSB a răspuns fără să ezite şi l-a menţionat pe Mihai Stoichiţă, actualul director tehnic de la FRF. 

”Mihai Stoichiţă, pentru că nu voia să facă schimbări. Îi spuneam să îl scoată pe Tibi Bălan, că are galben. Nu ştiu ce... Păi, aţi uitat de Giuleşti? Al cui era telefonul. Să iasă Bicfalvi, că are galben. Gigi are problema asta, dacă are galben o să ia roşu, nu mereu se întâmplă aşa.

Au fost mulţi antrenori cu care am lucrat... Mie nu prea îmi place să discut, să critic oameni cu care am lucrat în trecut, chiar nu prea îmi place. Nu ştiu câţi antrenori cu care am lucrat m-au criticat pe mine. Chiar nu reţin”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: mm stoica-mihai stoichiţă-fcsb 

viewscnt
Articole similare