Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care a fost cel mai valoros fotbalist alături de care ai jucat?”. ”Este la alt nivel!”. Adrian Ilie a oferit răspunsul fără să se gândească EXCLUSIV

”Care a fost cel mai valoros fotbalist alături de care ai jucat?”. ”Este la alt nivel!”. Adrian Ilie a oferit răspunsul fără să se gândească EXCLUSIV
Comentarii

Adrian Ilie a fost invitat în cadrul Sport Cast cu Sile, podcastul Orange Sport.

Adrian Ilie este unul dintre mari atacanţi pe care România i-a avut de-a lungul istoriei. Jucătorul român a rupt plasele când juca pentru Valencia, echipă alături de care a reuşit să câştige campionatul şi cupa în Spania.

Fostul vârf din La Liga a fost întrebat care este cel mai valoros jucător alături de care a jucat. El a spus Hagi fără se gândească prea mult. De altfel, el a recunoscut că a venit la Galatasaray pentru a juca alături de managerul de la Farul Constanţa. 

Adrian Ilie recunoaşte că cel mai dificil adversar pe care l-a avut a fost Ronaldo Nazario, care evolua în acel moment la Real Madrid. 

”Este la alt nivel!”

”Hagi. Nici nu am schimbat multe echipe ca să fac comparaţii, dar pentru mine, Hagi este la alt nivel. Ronaldo brazilianul a fost cel mai dificil adversar. Aşa am simţit. Nu ştiu la ce nivel a fost, dar era un fenomen. Eu l-am prins la Real Madrid, nu când era la Barcelona”, a spus Adrian Ilie, în podcastul OrangeSport.  

Adrian Ilie a evoluat la următoarele echipe: Electroputere (1992-1993), Steaua (1993-1996), Galatasaray (1996-1997), Valencia (1998-2002), Alaves (2002-2003), Beşiktaş (2003-2004), FC Zurich (2004-2005) şi Germinal Beerschot (2005-2006).

15 trofee a cucerit "Cobra" (4 titluri de campion al României cu Steaua, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, titlul şi Supercupa Turciei cu Galatasaray, titlu de campion, Cupa şi Supercupa Spaniei cu Valencia şi Cupa Elveţiei cu Zurich)

Afla mai multe despre: adrian ilie-hagi-românia 

viewscnt
Articole similare