Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Care este adevărata Steaua?” Bogdan Cosmescu a dat verdictul în lupta dintre FCSB şi CSA | EXCLUSIV

„Care este adevărata Steaua?” Bogdan Cosmescu a dat verdictul în lupta dintre FCSB şi CSA | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Bogdan Cosmescu a abordat un subiect delicat în fotbalul românesc, fiind pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua.

Bogdan Cosmescu a fost pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua

Invitat la emisiunea „Întrebaţi şi voi”, un proiect de pe canalul de YouTube Orange Sport, Bogdan Cosmescu a fost întrebat despre conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua. Comentatorul consideră că FCSB este continuatoarea Stelei, indiferent de greşelile făcute în preluarea clubului de către Gigi Becali.

„(n.r. Care este adevărata Steaua pentru tine?) Nu ştiu ce a făcut Gigi Becali, cum a luat echipa, poate că e penal, poate că trebuie să plătească, dar echipa în sine este FCSB după părerea mea.

E o echipă care a avut o activitate continuă. Acum sigur că justiţia a hotărât altceva, dar asta e părerea mea”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Meciul care l-a scos din sărite pe Bogdan Cosmescu: „Chiar m-a traumatizat!" | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu a fost invitatul lui Dan Udrea în cadrul emisiunii „Întrebaţi şi voi” de pe canalul nostru de YouTube.

Carismaticul comentator a abordat un subiect interesant. Întrebat fiind despre cel mai emoţionant meci comentat în întreaga carieră, Bogdan Cosmescu a numit duelul dintre Steaua şi Middlesbrough, atunci când bucureştenii au fost învinşi dramatic în semifinalele Cupei Uefa în 2006.

Deşi aveau 3-0 la un moment dat per total, steliştii au fost întorşi incredibil de englezi, ratând astfel calificarea în ultimul act al competiţiei europene, meciul fiind unul „traumatizant” pentru Bogdan Cosmescu.

„(n.r. Care este cel mai emoţionant eveniment sportiv comentat?) Nu poate fi nimic mai presus de meciul acela al Stelei de la Middlesbrough, în sens negativ, desigur.

Eu nu sunt un om uşor de traumatizat, dar meciul ăla chiar m-a traumatizat. Mi s-a părut ireal, se vedea deja finala, nu aveai cum să te gândeşti la altceva. Aveai 3-0 pe ansamblul celor două manşe şi totuşi să pierzi cumva..”, a spus Bogdan Cosmescu în cadrul emisiunii de pe YouTube „Întrebaţi şi voi”.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare