Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este atmosfera de la Rapid după startul incredibil din campionat! ”Avem în fiecare săptămână câte o ieşire cu grupul, unde ne întelegem, povestim şi discutăm!”

Care este atmosfera de la Rapid după startul incredibil din campionat! ”Avem în fiecare săptămână câte o ieşire cu grupul, unde ne întelegem, povestim şi discutăm!”

Rapid

Comentarii

Rapid a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei de sâmbătă, contra lui FC Argeş.

Nicolae Carnat, jucătorul împrumutat de CFR la Rapid, a vorbit despre atmosfera pe care a reuşit să o producă Mihai Iosif în interiorul echipei. El a dezvăluit că jucătorii ies în fiecare săptămână împreună pentru a lega mai bine relaţiile dintre ei.

”Avem în fiecare săptămână câte o ieşire cu grupul, unde ne întelegem, povestim şi discutăm”

”Orice meci e greu în Liga 1, mergem cu gândul la victorie şi montaţi pentru asta. Nu, pentru noi nu e nicio presiune. Mister ştie să ne motiveze şi să ne pună împreună pe toţi. Avem în fiecare săptămână câte o ieşire cu grupul, unde ne întelegem, povestim şi discutăm, luptăm unul pentru altul şi asta s-a văzut şi în teren. Sperăm ca şi la meciul cu FC Argeş să mergem acolo şi să fim la fel de motivaţi.

Arată foarte bine, sper să o ţinem tot aşa şi la finalul sezonului, poate ajungem şi în play-off. Mie îmi place să jucăm cu jucătorii pe care îi avem în echipă. Ne învaţă, ne dau lecţii, se simte şi în meci. Poţi să fii mult mai relaxat şi să îţi aştepţi mingea, să îţi aştepţi ca ei să o tempereze, să joace simplu, e mult mai uşor pentru noi, cei din faţă pentru că avem oameni cu experienţă în spate.

Mă simt norocos că sunt aici, în locul asta şi mă bucur de fiecare moment. Şi jucătorii, şi suporterii sunt fanatici, aproape de echipă, se simte asta printre noi”, a spus Nicolae Carnat, în cadrul conferinţei de presă. 

Rapid este pe locul 2 în clasament, cu 7 puncte după 3 etape jucate. 

Afla mai multe despre: rapid-liga 1-carnat 

viewscnt
Articole similare