Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care este cel mai în formă jucător de la FCSB?”. Vadim Raţă şi-a ales preferatul de la fosta echipă: ”Chiar îmi place” | EXCLUSIV

”Care este cel mai în formă jucător de la FCSB?”. Vadim Raţă şi-a ales preferatul de la fosta echipă: ”Chiar îmi place” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vadim Raţă (29 de ani), transferat de FCSB de la FC Voluntari pe 12 august, a rezistat mai puţin de trei săptămâni la gruparea roş-albastră!

”Care este cel mai în formă jucător de la FCSB?”. Vadim Raţă şi-a ales preferatul de la fosta echipă: ”Chiar îmi place ce face pe teren” | EXCLUSIV

Internaţionalul moldovean a bifat doar trei apariţii în tricoul FCSB-ului, două în campionat şi una în Conference League, şi a adunat doar 107 minute, fără să impresioneze. Pe urmă a făcut calea întoarsă la FC Voluntari.

Clubul ilfovean a fost de acord să-l reprimească, dar cu condiţia ca Becali să plătească o parte din suma de transfer agreată iniţial, de peste 300.000 de euro.

  • Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Raţă a vorbit despre perioada petrecută la FCSB. 

Întrebat care este cel mai în formă jucător de la FCSB, în opinia lui, Vadim Raţă a mărturisit pentru Orange Sport: ”Cu siguranţă e Darius Olaru la mijloc. Chiar îmi place ce face pe teren şi Adrian Şut, echilibrează foarte bine jocul”. 

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vadim Raţă, potrivit site-ului de specialiate Transfermarkt.com
Sheriff, FC Tiraspol, Zaria Bălţi, CSF Speranţa, Milsami Orhei, Chindia, FC Voluntari şi FCSB sunt formaţiile la care a evoluat Raţă de-a lungul carierei.

Panduru, ironic la adresa lui Raţă după plecarea prematură de la FCSB

”Raţă? Zici că a fost ca la raţele cu vănătorii până i-a dat una Becali în cap şi l-a eliminat. Dar a plecat cu 40.000 de euro în buzunar, să nu uităm. Acum a venit ăsta nou, Boban Nikolov, care aşteaptă şi el să fie lovit în cap să fie şi el eliminat de Becali (n.r. râde)”, a glumit Panduru la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: vadim ratadarius olaruşutfcsb 

viewscnt
Articole similare