Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care este cel mai mare regret al tău?” Mirel Rădoi, moment de sinceritate, după ce a plecat de la echipa naţională

”Care este cel mai mare regret al tău?” Mirel Rădoi, moment de sinceritate, după ce a plecat de la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. La conferinţa de presă, el a fost întrebat care este cel mai mare regret al lui de la echipa naţională de seniori. Fostul antrenor de la FCSB a declarat că este dezmăgit de faptul că nu a terminat în grupă pentru calificarea la Campionatul Mondial pe locul 2.

”Cred că ăsta este cel mai mare regret pe care îl am!”

”Acesta, că nu am reuşit să terminăm pe locul 2. Adică, ajunsesem în momentul când ne puteam decide soarta, ceea ce nu se întâmplase de foarte multe ori, iar din păcate, am ratat. Când am ajuns la mâna noastră şi puteam să ne decidem singuri viitorul, nu am făcut asta.

Cred că ăsta este cel mai mare regret pe care îl am, pentru că eu cred cu tărie că am fi putut trage şi fotbalul românesc după noi, şi, aici, mă refer la cluburi. Arătam că se poate şi altfel. Cu altă idee de joc, încercăm să schimbăm şi mentalitatea, pentru că în momentele dificile clacăm”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Ratarea barajului înseamnă şi că România nu se califică pentru a 6-a oară consecutiv la un Campionat Mondial, după ediţiile Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018, urmând absenţa din Qatar 2022.

Afla mai multe despre: românia-rădoi-cm 

viewscnt
Articole similare