Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este singura variantă prin care Bauza poate poate ajunge la FCSB: ”Nu pot să-l dau acolo, e prea bun, dar exista varianta asta!”

Care este singura variantă prin care Bauza poate poate ajunge la FCSB: ”Nu pot să-l dau acolo, e prea bun, dar exista varianta asta!”

FC U Craiova

Comentarii

Juan Buaza este unul dintre jucătorii de la FC U Craiova 1948 pe care Gigi Becali a pus ochii în acest sezon.

Juan Bauza este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, iar prestaţiile sale au atras priviri de la cluburil mari. Adrian Mititelu ţine "cu dinţii" de "perla" şi i-a prelungit contractul cu o claudă de reziliere uriaşă.

Fotbalistul din Argentina nu e de vânzare pentru cluburile din România, chiar dacă e dorit de FCSB, U Craiova şi Rapid.

Noul acord este valabil până în 2025 şi are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Mititelu spune că nu are de gând să îl dea la FCSB pe mijlocaş, totuşi, el a recunoscut că ar fi putut accepta oferta lui Gigi Becali dacă echipa lui se afla în colaps financiar. 

”Nu pot să-l dau acolo, e prea bun, dar exista varianta asta!”

”Eu am o relaţie bună cu FCSB. Pentru mine, FCSB e Steaua, cel mai puternic club de fotbal din România. Are cel mai important om de fotbal. Sunt chestii pe care le respect şi recunosc.

Orice tranzacţie e posibilă cu FCSB de acum înainte sau cu alt club care are resurse să cumpere jucători, dar şansele ca Bauza să ajungă acolo sunt 1%.

El are nişte calităţi native ieşite din comun. El face subiectul unor întrebări din partea altor cluburi care pot oferi sume de bani mai mari decât FCSB.

Eu nu-mi permit să-l dau pe Bauza la FCSB din punct de vedere al imaginii mele. Pe Bauza nu pot să-l dau acolo, e prea bun. Da, îi supăr prea tare pe suporteri, trec pe o linie roşie şi nu e bine. A, dacă eram într-o anarhie financiară şi nu mai aveam... criza a venit de un an de zile, credeţi-mă!”, a spus Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: bauza-fcsb-fc u craiova-becali 

viewscnt
Articole similare