You are here:

Care este singurul club din Superliga care a felicitat-o public pe Petrolul Ploieşti, la împlinirea a 100 de ani de existenţă

Care este singurul club din Superliga care a felicitat-o public pe Petrolul Ploieşti, la împlinirea a 100 de ani de existenţăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a sărbătorit sâmbătă o sută de ani de la înfiinţare şi a oferit fanilor un meci amical cu echipa olandeză de ligă secundă Vitesse Arnhem, într-un eveniment de-a dreptul spectaculos.

Pe stadionul Ilie Oană, partida a fost întreruptă în minutul 24, la ora 19:24 – corespondentă anului înfiinţării clubului Juventus Bucureşti, gruparea care s-a transformat apoi în Petrolul Ploieşti.

Fanii au avut parte de zece minute de spectacol realizat cu drone, iar în minutul 34 Jyry a deschis scorul pentru gazde, cu un şut de la marginea careului. Scorul final a fost stabilit de oaspeţi, în minutul 90+1, când Buttner a şutat superb din afara careului învingânu-l pe portarul ploieştenilor.

Ploieştenii au realizat un spectacol pirotehnic impresionant în minutul 66 al meciului, când peste 200 de torţe au fost aprinse pe toate laturile gazonului de pe Ilie Oană.

În jur de 12.000 de fani au umplut arena ”Lupilor galbeni”, iar pe gazon au fost premiaţi câţiva jucători de legendă ai Petrolului, precum Ştefan Preda, Mircea Dridea, Octavian Grigore, Florin Pîrvu, Adrian Mutu, Younes Hamza, Marian Grama sau Paul Guşă.

Un singur club din Superliga a felicitat-o pe Petrolul pe Facebook

Hermannstadt a ţinut să le ureze ”La mulţi ani” celor de la Petrolul, chiar prin intermediul unui comentariu adăugat la una dintre postările publicate de ”găzari” pe Facebook.

Până în acest moment, clubul sibian este singurul care i-a felicitat pe petrolişti în mediul online, iar sărbătoriţii au replicat cu fair-play.

Petrolul şi Hermannstdt s-au întâlnit în Superliga în urmă cu două săptămâni, partida fiind câştigată de prahoveni cu un categoric 4-1.

 
 

 

Afla mai multe despre: petrolulsuperligacentenar 

viewscnt
Articole similare