Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este situaţia lui Bogdan Rusu, după ce s-a rupt în partida cu Hermannstadt: ”Mă uit la ghetele astea, sunt atât de subţiri!” EXCLUSIV

Care este situaţia lui Bogdan Rusu, după ce s-a rupt în partida cu Hermannstadt: ”Mă uit la ghetele astea, sunt atât de subţiri!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Bogdan Rusu, atacantul în vârstă de 32 de ani al lui FCSB, s-a accidentat în timpul partidei FC Hermannstadt, iar MM Stoica a explicat care este situaţia fotbalistului adus în această vară de la CS Mioveni.

Rusu a rezistat doar o repriză pe Arena Naţională. Raul Opruţ de la FC Hermannstadt l-a accidentat pe jucătorul de la FCSB şi l-a trimis direct la vestiare. Atacantul nu mai putea călca în picior şi a primit îngrijiri medicale, pe marginea terenului.

Nicolae Dică s-a arătat îngrijorat de situaţie şi l-a scos pe Rusu, iar în locul său a intrat David Miculescu. Invitat în studioul OrangeSport, MM Stoica a oferit detalii despre situaţia fotbalistului. 

”Rusu a fost călcat. Nu are fractură. Azi-noapte a făcut radiografie, a stat o grămadă pe acolo. Se întâmplă. Mă uit la ghetele astea, sunt atât de subţiri. E adevărat că sunt uşoare şi pare că n-ai nimic în picioare. E mare lucru că n-are fractură, dar n-a putut să pună piciorul jos”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport.

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 2-2

FCSB a terminat la egalitate pe teren propriu, duminică, cu formaţia FC Hermannstadt, scor 2-2, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Meciul a început cu un protest al jucătorilor, fotbaliştii echipei FC Hermannstadt fiind neplătiţi de câteva luni. Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Butean, în minutul 21.

FCSB a egalat prin Dawa, şut spectaculos din careu, în minutul 34. Sibienii au preluat conducerea prin golul lui Paraschiv, care a înscris cu o lovitură de cap. Edjouma a egalat în minutul 90+1.

 

Afla mai multe despre: fcsb-rusu-hermannstadt-liga 1 

viewscnt
Articole similare