Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este starea lui Florinel Coman după ce s-a rupt în meciul Dunajska Streda: ”N-o să stea o lună!” EXCLUSIV

Care este starea lui Florinel Coman după ce s-a rupt în meciul Dunajska Streda: ”N-o să stea o lună!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat că Florinel Coman s-a accidentat în timpul partidei cu Dunajska Streda.

Ultimii doi ani au fost un adevărat coşmar pentru Florinel Coman. Atacantul în vârstă de 24 de ani a trecut prin accidentări grave, care i-au blocat ascensiunea.

Florinel Coman încearcă în această perioadă să-şi reintre în formă, însă are din nou probleme de sănătate. Mihai Stoica susţine că jucătorul născut în Brăila este suspect de ruptură musculară.

Florinel Coman a fost titular în partida cu Dunajska Streda. Mai mult, el este noul căpitan al FCSB-ului după ce Florin Tănase s-a transferat. Însă Coman a fost schimbat la pauză cu Oaidă, o mutare care a surprins.

Mihai Stoica a spus că o analiză exactă va putea fi făcută după ce va sosi rezultatul RMN-ului. 

”N-o să stea o lună!” 

”Coman e posibil să aibă ruptură, are o accidentare musculară, mâine aflăm RMN -ul ca să aibă..., e mult lichid când se rupe fibra musculară şi atunci trebuie să fie antiinflamator şi gheaţă şi după aia se vede exact dimensiunea leziunii. Leziune fibrilară are sigur, dar asta putem avea toţi, se rupe o fibră şi să nu ştii, de acolo pleacă crampe, întinderi, contracturi, rupturi 

La momentul ăsta nu ştim, după 48 de ore, 72, poate să aibă relevanţă şi RMN-ul. N-o să stea o lună, o să meargă probabil la Belgrad şi vine pauza în curând. Problema e că noi avem nevoie de Coman la meciul cu Dunajska şi dacă ne calificăm în play-off”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: florinel coman-fcsb-mm stoica 

viewscnt
Articole similare