Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este starea portarului echipei Waalwijk după accidentarea teribilă din meciul cu Ajax. Etienne Vaessen a rămas inert pe gazon

Care este starea portarului echipei Waalwijk după accidentarea teribilă din meciul cu Ajax. Etienne Vaessen a rămas inert pe gazon
Comentarii

Portarul Etienne Vaessen, care a fost accidentat la cap, sâmbătă, la un meci din campionatul olandez cu Ajax Amsterdam, îşi continuă recuperarea după ce a petrecut o "noapte bună" în spital, a anunţat echipa sa, RKC Waalwijk, potrivit Reuters.

Vaessen a căzut la pământ după o ciocnire cu atacantul echipei Ajax, Brian Brobbey, provocând panică în rândul coechipierilor săi, care au cerut frenetic ajutor medical.

În jurul portarului au fost montate paravane pentru a-l feri de ochii publicului, iar jucătorii din ambele tabere au privit cu lacrimi în ochi cum un defibrilator a fost adus de urgenţă pe teren.

Vaessen a zăcut nemişcat pe teren câteva minute înainte de a fi scos pe o targă.

După ce meciul a fost suspendat, cu Ajax conducând cu 3-2, directorul RKC, Frank van Mosselveld, a declarat pentru postul de televiziune NOS că Vaessen şi-a recăpătat cunoştinţa. Ulterior, RKC a confirmat că Vaessen a fost dus la spital.

"După update-ul nostru de aseară, putem anunţa că portarul nostru Etienne Vaessen a avut o noapte bună şi şi-a continuat recuperarea.

Deocamdată, este important ca Etienne să se recupereze liniştit în următoarele ore şi zile. Prin urmare, solicităm ca lui şi familiei sale să li se acorde timpul şi odihna necesare pentru a face acest lucru", a precizat duminică RKC, într-un comunicat.

Afla mai multe despre: ajax 

viewscnt
Articole similare