Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este verdictul medicilor în cazul accidentării lui Florinel Coman! ”Posibil ca aceste simptome să fie date de o problemă!” EXCLUSIV

Care este verdictul medicilor în cazul accidentării lui Florinel Coman! ”Posibil ca aceste simptome să fie date de o problemă!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost scos de pe teren în prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova, după ce a acuzat o accidentare.

După ce a acuzat dureri la spate, Florinel Coman a fost schimbat de către Toni Petrea în minutul 37 şi a fost înlocuit cu Ianis Stoica. Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a oferit detalii despre starea lui Florinel Coman.

După ce s-au făcut mai multe investigaţii, a fost constat faptul că ar fi vorba doar de un blocaj lombar. Coman ar putea reveni repede pe teren pentru meciurile cu FC Voluntari şi CFR. 

”Posibil ca aceste simptome să fie date de o problemă!”

”Dacă Hagi l-a schimbat pe Sali, tot Gigi l-a schimbat? Nu a intervenit Gigi Becali la meciul ăsta deloc. Coman a zis că nu mai poate, simptomatologie era de spasm muscular şi a zis să nu forţeze. Azi, medicul nostru i-a făcut o ecografie la club, care nu a relevat nimic, doar că e foarte posibil ca aceste simptome să fie date de o problemă la spate, de un blocaj lombar.

Eu am chestia asta mereu, mă simt ca şi cum aş avea ruptură, dar e spatele. Avem oameni care se ocupă cu deblocarea lui. Dacă e spatele, în două zile se poate antrena normal. Sper să fie asta ca să poată juca”, a declarat Mihai Stoica, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

Universitatea Craiova - FCSB 0-1, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsb-florinel coman-universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare