Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care va fi primul lucru pe care îl va face George Puşcaş după ce se termină perioada de izolare: "Asta îmi lipseşte cel mai mult şi asta am în gând să fac!"

Care va fi primul lucru pe care îl va face George Puşcaş după ce se termină perioada de izolare: "Asta îmi lipseşte cel mai mult şi asta am în gând să fac!"

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş, atacantul echipei naţionale şi al formaţiei Reading, a vorbit despre perioada de izolare la care sunt supuşi în acest moment fotbaliştii profesionişti din Anglia.

Românul aşteaptă cu nerăbdare revenirea la antrenamentele echipei sale.

Puşcaş mărturiseşte că nu ştie încă la ce să se aştepte când vine vorba despre salariile de la club, dar nici în privinţa unei posibile date la care se va relua sezonul competiţional: "Deocamdată nu s-a luat o hotărâre, doar se vorbeşte, cum se vorbeşte peste tot. Ba de tăierea salariilor, ba de alte multe chestii... dar nu s-a luat o decizie.  Nici de reluarea campionatului nu ni s-a zis nimic. E greu să pui o dată deocamdată. Probabil ar trebui să mai treacă ceva timp"

Puşcaş a fost parte integrantă şi importantă din naţionala U21 a României care a atins faza semifinalelor la turneul final din Italia şi San Marino. Într-o perioadă în care mai toată lumea stă acum cu ochii pe seriale, o mare parte din populaţie fiind izolată la domiciliu, George Puşcaş vorbeşte despre propriul serial al echipei naţionale de tineret a României: "Nu cred că un serial. Probabil dacă luam europeanul ar fi fost frumos să se fi făcut un filmuleţ. Fiecare se uită la serialul lui în legătură cu asta. Mă refer că are pozele lui, videoclipurile lui de la European. Cred că fiecare se mai uită din când în când la ce a fost atunci"

Care va fi primul lucru pe care îl va face când se va termina perioada de criză pandemică? "Voi merge la antrenament şi mă voi antrena cu colegii, asta îmi lipseşte cel mai mult şi asta am în gând să fac. Plus meciurile, acestea sunt cele mai importante.  Pe plan personal nu am ceva special ce făceam în perioada în care nu era situaţia asta. Îţi dai seama că după ce se termină situaţia asta m-aş bucura să îi văd pe toţi şi să fie o revedere frumoasă după toată situaţia asta"

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare