Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cariera lui Arlauskis putea să arate altfel! ”După ce l-a văzut Petrescu, a zis că nu o să joace pentru el niciodată!” MM Stoica, dezvăluiri din perioada de la Urziceni EXCLUSIV

Cariera lui Arlauskis putea să arate altfel! ”După ce l-a văzut Petrescu, a zis că nu o să joace pentru el niciodată!” MM Stoica, dezvăluiri din perioada de la Urziceni EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

MM Stoica a vorbit în platoul Orange Sport despre Giedrius Arlauskis.

Giedrius Arlauskis nu se va mai afla sub contract cu CFR Cluj. Mai mult decât atât, portarul se află în litigiu cu echipa din Ardeal. Echipa finanţată de Neluţu Varga ar avea datorii la fostul portar de la CFR. 

Arla a fost adus la Urziceni în 2008. Chiar dacă a lucrat alături de Dan Petrescu la Urziceni şi CFR, echipe alături de care a cucerit titlul în Liga 1, cariera portarului ar fi putut fi alta. 

MM Stoica a dezvăluit că în momentul când Dan Petrescu l-a văzut pe Giedrius Arlauskis, antrenorul român a spus că niciodată nu va juca pentru el. Totuşi, în timp, lituanianul a devenit un portar de top pentru fotbalul românesc şi a câştigat titlul în Liga 1 de 6 ori, cu 3 echipe diferite (CFR, FCSB şi Unirea Urziceni).

”După ce l-a văzut Petrescu, a zis că nu o să joace pentru el niciodată!” 

”Petrescu după ce l-a văzut pe Arlauskis, a zis că nu o să joace pentru el niciodată. A zis clar că nu va apăra, că nu e portar. În prima etapă, gol în prelungiri, am pierdut la Braşov, a luat gol Daniel Tudor, apoi a apărat Arlauskis. Am zis că e genial ca antrenor şi că e cel mai important antrenor de la ora actuală. Eu am comentat anumite afirmaţii ale lui, bineînţeles că l-am ironizat. 

Câteodată mai glumesc, dar acum s-a făcut de râs cum n-am văzut un om în fotbalul românesc să se facă de râs. La un meci caritabil să critici arbitrajul... nu credeam că se poate aşa ceva. Probabil i-au zis toţi că e meci caritabil, nu poţi să dai în arbitri. Şi atunci a dat înapoi, nu are treabă valoarea lui de antrenor cu greşelile pe care le face.

Cred că a fost love-hate, sigur că l-a apreciat petru că l-a ajutat să câştige campionate (pe Arlauskis). Mă bucur că un jucător pe care l-am adus la pachet cu fratele lui a ajuns să evolueze foarte bine. Şi Urziceni a luat bani cu el şi a ajuns un portar de clasă pentru fotbalul românesc”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cfr-arlauskis -urziceni-petrescu 

viewscnt
Articole similare