Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cariera lui Bănel Nicoliţă putea arăta altfel! ”Mă sunase Mircea Lucescu să merg la Rapid!”

Cariera lui Bănel Nicoliţă putea arăta altfel! ”Mă sunase Mircea Lucescu să merg la Rapid!”

Fotbal intern

Comentarii

Bănel Nicoliţă este unul dintre jucătorii care au scris istorie la FCSB.

Fotbalistul a fost transferat la echipă în 2004 şi a stat la gruparea roş-albastră până în 2011. Totuşi, Bănel Nicoliţă ar fi putut ajunge la una dintre rivalele istorice ale FCSB-ului. Fotbalistul născut la Făurei a povestit cum înainte cu două zile să semneze cu FCSB, a fost contactat de clubul Rapid, dar a refuzat oferta. 

”Mă sunase Mircea Lucescu să merg la Rapid!”

”Înainte să ajung la Steaua, am fost sunat de domnul Răzvan Lucescu la ora 1 noaptea. Şi de către domnul Mircea Lucescu. Răzvan era la Rapid. Mă sunase domnul Răzvan pe la 12 noaptea, apoi nea Mircea. Şi i-am zis că n-am ce să fac. Am refuzat Rapidul, însă aveam alternativa Timişoara. Era Toni Doboş patron la Timişoara. La o săptămână distanţă a venit oferta de la Steaua. Eu sunt stelist. Nu sunt ca alţii, nu mă dau altceva. Am fost stelist şi voi fi stelist până mor”, a declarat Bănel Nicoliţă, la Playsport.

Bănel Nicoliţă a evoluat în carieră pentru echipe precum: Dacia Unirea Brăilă, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul Constanţa, ASA Târgu Mureş, CS Făurei şi Aris Limassol.

Bănel Nicoliţă, marcat profund de problemele personale

Bănel Nicoliţă a recunoscut după ce s-a întors din Statele Unite că a fost afectat de problemele personale pe care le-a avut.

Fostul fotbalist al lui Gigi Becali a recunoscut că problemele personale l-au afectat. În luna octombrie, el a plecat în SUA, deoarece ar fi avut datorii la cămătari, iar Nicoliţă ar fi trebuit să le plătească. Bănel a vorbit şi despre divorţul din 2020 şi a povestit despre problemele întâmpinate după ce s-a întors la Făurei, unde s-a implicat la echipa de fotbal. 

“Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi.

Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit aici şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. Nu a acceptat şi, la acel moment, chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt”, a spus Bănel Nicoliţă, pentru canalul de Youtube “theXclusive”.

Afla mai multe despre: banel nicoliţă-fcsb-rapid 

viewscnt
Articole similare