Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a dat verdictul în privinţa viitorului Balon de Aur. ”El va câştiga”

Carlo Ancelotti a dat verdictul în privinţa viitorului Balon de Aur. ”El va câştiga”

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti este sigur că Vinicius Jr. va câştiga Balonul de Aur în viitorul apropiat. Starul lui Real Madrid este titular indiscutabil în primul 11 al ”Galacticilor”, deşi evoluţiile sale din sezonul trecut din La Liga nu au fost la fel de solide precum cele din urmă cu doi ani.

Brazilianul a sosit la Madrid în vara lui 2019, după ce madrilenii i-au plătit 45.000.000 de euro celor de la Flamengo. În 234 de meciuri în tricoul Realului, Vini a marcat 76 de goluri şi a pasat decisiv de 72 de ori. 

Ancelotti este convins că Vinicius va câştiga Balonul de Aur

După ce Fabrizio Romano a anunţat că Leo Messi va câştiga ediţia din 2023 a Balonului de Aur, Carlo Ancelotti a declarat că Vinicius este favorit să obţină trofeul care se acordă celui mai bun jucător din lume. 

„Da, Vinicius îl va câştiga în curând”, a spus Carlo Ancelotti pentru TNT Sports.

În vârstă de 23 de ani, Vinicius este cotat de Transfermarkt la 150.000.000 de euro. În acest sezon. brazilianul a marcat două goluri în şapte meciuri în campionat. 

Carlo Ancelotti, noul selecţioner al Braziliei

Carlo Ancelotti urmează să conducă naţionala "Canarinha" la viitoarea ediţie a competiţiei Copa America, care va avea loc în Statele Unite, în perioada 20 iunie - 14 iulie 2024.

"Fernando Diniz urmează să conducă destinele echipei Braziliei pentru un an. Sunt sigur că o va face cu multă competenţă, aşa cum a făcut întotdeauna.

El este antrenorul şi o va conduce pe Fluminese şi echipa naţională în acelaşi timp. Pentru noi, ca antrenor al selecţionatei Braziliei, nu este interimar. Are un contract pe 12 luni. Va face tranziţia către Ancelotti, care va sosi la Copa America", a declarat preşedintele CBF, Ednaldo Rodrigues.

 
 
 

Afla mai multe despre: ancelottivinicius jrreal madrid 

viewscnt
Articole similare