Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a ieşit din izolare şi a plecat de urgenţă la Londra. Antrenorul italian va sta pe bancă la Chelsea - Real Madrid

Carlo Ancelotti a ieşit din izolare şi a plecat de urgenţă la Londra. Antrenorul italian va sta pe bancă la Chelsea - Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul Carlo Ancelotti a fost testat negativ la ultimul PCR efectuat pentru COVID-19 şi a plecat la Londra pentru a fi alături de echipa sa, Real Madrid, la meciul cu Chelsea, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Clubul din capitala Spaniei a anunţat, printr-un comunicat, că Ancelotti se va deplasa astăzi (miercuri) la Londra, la o zi după ce delegaţia madrilenă a ajuns în Anglia, urmând să stea pe bancă la meciul cu deţinătoarea trofeului Champions League.

Testat pozitiv la COVID-19 în urmă cu o săptămână, pe 30 martie, Ancelotti se simte bine, după ce a avut doar simptome uşoare ale bolii.

Antrenorul italian nu a putut asista la meciul câştigat de Real Madrid pe terenul echipei Celta Vigo (2-1), sâmbătă, în etapa a 30-a din La Liga, fiind înlocuit de fiul şi, totodată, antrenorul său secund, Davide Ancelotti, care a condus echipa împreună cu Abian Perdomo.

Partida din Champions League are loc, miercuri, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: ancelotti 

viewscnt
Articole similare