Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a semnat! Va deveni selecţionerul Braziliei

Carlo Ancelotti a semnat! Va deveni selecţionerul Braziliei

Fotbal

Comentarii

Italianul Carlo Ancelotti, actualul antrenor al echipei Real Madrid, va prelua funcţia de selecţioner al Braziliei în vara anului 2024, după expirarea contractului său cu clubul spaniol, a anunţat marţi preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF).

Carlo Ancelotti urmează să conducă naţionala "Canarinha" la viitoarea ediţie a competiţiei Copa America, care va avea loc în Statele Unite, în perioada 20 iunie - 14 iulie 2024.

Carlo Ancelotti, noul selecţioner al Braziliei

Până la sosirea tehnicianului italian, selecţionata Braziliei va fi condusă de Fernando Diniz, antrenorul formaţiei Fluminense, care a semnat un contract pe un an cu CBF.

"Fernando Diniz urmează să conducă destinele echipei Braziliei pentru un an. Sunt sigur că o va face cu multă competenţă, aşa cum a făcut întotdeauna.

El este antrenorul şi o va conduce pe Fluminese şi echipa naţională în acelaşi timp. Pentru noi, ca antrenor al selecţionatei Braziliei, nu este interimar. Are un contract pe 12 luni. Va face tranziţia către Ancelotti, care va sosi la Copa America", a declarat preşedintele CBF, Ednaldo Rodrigues.

Naţionala Braziliei s-a despărţit de fostul său selecţioner Tite după Cupa Mondială 2022 din Qatar, iar în luna martie a pierdut primul amical din acest an, disputat în Maroc (1-2), unde a fost condusă de interimarul Ramon Menezes, antrenorul selecţionatei Under-20.

Afla mai multe despre: ancelottibraziliareal madrid 

viewscnt
Articole similare