Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti are doar cuvinte de laudă pentru un jucător după victoria cu Barcelona: ”A fost strălucitor!”

Carlo Ancelotti are doar cuvinte de laudă pentru un jucător după victoria cu Barcelona: ”A fost strălucitor!”

Real Madrid

Comentarii

Echipa spaniolă Real Madrid s-a impus duminică, pe teren propriu, în El Clasico, învingând pe FC Barcelona cu 3-1, într-un meci al etapei a 9-a din La Liga.

Carlo Ancelotti are doar cuvinte de laudă pentru un jucător după victoria cu Barcelona: ”A fost strălucitor!”

Pe Santiago Bernabeu, Benzema a deschis scorul în minutul 12, iar Valverde l-a majorat în minutul 35, cu un şut din afara careului.

În minutul 74 arbitrul Sanchez Martinez a consultat VAR şi nu a acordat un penalti madrilenilor, la contactul dintre Gavi şi Kroos. Barcelona a redus din diferenţă în minutul 83 după o accelerare a lui Ansu Fati şi o pasă în careu, trimisă în plasă de Ferran Torres. Realul a primit un penalti în minutul 90, după consultarea VAR, la un fault al lui Eric Garcia asupra lui Rodrygo. A transformat Rodrygo, stabilind scorul final. Real este lider în La Liga, cu 25 de puncte, faţă de echipa de pe locul secund, FC Barcelona (22 de puncte).

”Ştiam că trebuie să facem un joc complet pentru a câştiga şi am făcut-o! Am avut un început bun de meci, am deschis rapid scorul şi am controlat jocul în partea secundă.

Era clar că Militao trebuia să pună presiune pe Lewandowski, am reuşit să-i controlăm bine spaţiile dintre linii cu Toni Kroos şi Tchouameni. 

Schimbările ajută foarte bun când ai jucători pe banca de rezerve care pot oricând să fie titulari. M-am gândit că sezonul trecut am încercat să inventez câte ceva, acum n-am mai inventat nimic şi jucătorii au evoluat pe posturile pe care dau cel mai bun randament.

Vreau să remarc jocul lui Luka Modric, care a fost strălucitor”, a spus Carlo Ancelotti, citat de Marca. 

Echipele care au evoluat:

  • REAL MADRID: Lunin – Carvajal (Rudiger 88), Militao, Alaba, Mendy - Tchouameni, Kroos, Modric (Camavinga 78) - Valverde, Benzema (Marco Asensio 88), Vinicius Junior (Rodrygo 85). ANTRENOR: Carlo Ancelotti
  • FC BARCELONA: Ter Stegen - Sergi Roberto, Kounde, Eric Garcia, Balde (Jordi Alba 60) – Pedri (Kessie 83), Busquets (Gavira 60), F. De Jong – Dembele (Ansu Fati 73), Lewandowski, Raphinha (Ferran Torres 60). ANTRENOR: Xavi Hernandez

Afla mai multe despre: carlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare