Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti, îngrijorat de forma lui Vinicius Junior: ”Am avut îndoieli în cazul său”

Carlo Ancelotti, îngrijorat de forma lui Vinicius Junior: ”Am avut îndoieli în cazul său”

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul Carlo Ancelotti a afirmat că este "foarte bucuros" pentru calificarea echipei Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după victoria cu scorul de 3-0 în faţa lui Sporting Braga, informează AFP.

Real Madrid a învins-o pe Sporting Braga la scor de forfait, 3-0, prin golurile reuşite de Brahim Diaz, Vinicius Junior şi Rodrygo. Lusitanii au ratat un penalty la 0-0, şutul lui Alvaro Djalo fiind apărat de ucraineanul Lunin.

"Suntem foarte bucuroşi că am atins optimile de finală după acest al patrulea meci. Dar asta nu înseamnă că ne vom culca pe o ureche pentru următoarele două meciuri, pentru că trebuie să jucăm toate meciurile din Liga Campionilor cu aceeaşi exigenţă şi să arătăm cel mai bun nivel al nostru", a precizat tehnicianul italian.

"Kepa (Arrizabalaga) a avut o problemă la încălzire, el nu era în stare să joace, iar Lunin ne-a ajutat să câştigăm acest meci, el a avut o intervenţie decisivă la penalty, a făcut un meci complet. Vinicius, în schimb, mi-a lăsat nişte îndoieli în prima repriză, pentru că putea să fie mai eficace, dar în repriza secundă a fost excepţional", a mai spus Ancelotti.

"Rodrygo şi Vinicius au realizat combinaţii spectaculoase, iar la al treilea gol au arătat că puţine perechi de atacanţi ar fi putut face o asemenea fază de joc", a conchis antrenorul echipei madrilene.

Agerpres

Afla mai multe despre: real madrid - bragaancelottivinicius 

viewscnt
Articole similare