Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti, inspiraţia lui Florin Maxim: ”Am stat 3 zile cu el şi am văzut cum a pregătit un meci”. Ce i-a transmis antrenorul de la Real Madrid | EXCLUSIV

Carlo Ancelotti, inspiraţia lui Florin Maxim: ”Am stat 3 zile cu el şi am văzut cum a pregătit un meci”. Ce i-a transmis antrenorul de la Real Madrid | EXCLUSIV
Comentarii

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, a reuşit o performanţă uluitoare, câştigând Cupa României cu o echipă de Liga 2, în faţa unei formaţii din primul eşalon, Oţelul.

Corvinul, cu Florin Maxim la „cârmă”, a impresionat pe toată lumea în acest sezon. Formaţia hunedoreană a avut un parcurs impecabil în Cupa României, care a culminat cu ridicarea trofeului mult râvnit.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Maxim, despre întâlnirea cu Carlo Ancelotti

Florin Maxim, antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, una dintre „revelaţiile” ligii secunde, a fost prezent, recent, la Madrid, unde a stat aproape de tehnicianul Realului, Carlo Ancelotti.

Maxim a fost impresionat de munca lui Ancelotti. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă pentru tehnicianul Realului, ieri, în direct, la Orange Sport.

”Am fost în vestiarul lui, am avut privilegiu de a sta lângă el, am fost 3 zile lângă el, am văzut cum a pregătit meciul cu Villareal. Omul e impresionat, genial. Câtă calmitate transmite. Vedeam cum fiecare îşi făcea treaba, ştia ce să facă. Foarte atent la detalii.

Ca la antrenament, mereu le zic la jucatori să fie calmi, am văzut un corner la antrenament iar după acelaţi în meci. Am rămas impresionat. Îmi place mult Ancelotti. Aş vrea să cred că văd ceva din echilibrul meu. E fascinat omul”, a declarat Maxim la Orange Sport. 

Florin Maxim a reuşit o performanţă uriaşă, izbutind să câştige Cupa României în faţa Oţelului Galaţi, după executarea loviturilor de departajare. Astfel, s-a deschis drumul spre o participare în preliminariile Europa League, Sfântu Gheorghe urmând să fie gazdă pentru Corvinul.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridflorin maxim 

viewscnt
Articole similare