You are here:

Carlo Ancelotti, reacţie atipică. Italianul a răbufnit după El Clasico: ”Nu a fost domn” Cine l-a deranjat pe antrenorul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti, reacţie atipică. Italianul a răbufnit după El Clasico: ”Nu a fost domn” Cine l-a deranjat pe antrenorul lui Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti s-a declarat deranjat de atitudinea unui om din staff-ul lui Hansi Flick, chiar la finalul partidei dintre Real Madrid şi Barcelona ,câştigată de catalani cu 4-0.

În minutul 84 al meciului, Raphinha a făcut 4-0 cu un lob peste Lunin, iar nervii au cedat pe finalul partidei, pe teren, în tribune, dar şi la nivelul băncilor tehnice.

Imediat după reuşita brazilianului, Carlo Ancelotti a venit în dreptul băncii tehnice a Barcelonei şi a părut că-i reproşează ceva lui Hansi Flick.

Cu toate acestea, antrenorul lui Real Madrid a ţinut să lămurească la finalul partidei ce s-a întâmplat mai exact în minutul 87.

Conform declaraţiilor de la finalul meciului, Carlo Ancelotti a fost nemulţumit de faptul că Marcus Sorg, unul dintre secunzii lui Hansi Flick, a sărbătorit golul patru în faţa băncii lui Real Madrid.

"Ce s-a întâmplat cu Flick? N-am avut nicio problemă cu el! Asistentul de la Barcelona nu a fost un domn când a sărbătorit! I-am spus lui Flick şi a fost de acord”, a spus Ancelotti, după meci.

Carlo Ancelotti, reacţie după El Clasico

”Ultima dată când am pierdut 0-4 cu Barça, am câştigat La Liga şi Liga Campionilor (n.r. în sezonul 2021 / 2022). Am ratat multe ocazii, ne-am pierdut energia când au marcat... Suntem răniţi, da... este un moment dificil. Dar nu vom renunţa, sezonul este lung”, a declarat italianul.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonalaliga 

viewscnt
Articole similare