Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti s-a enervat după remiza cu Elche! ”Nu pot fi mulţumit, trebuia să profităm de ocaziile avute!”

Carlo Ancelotti s-a enervat după remiza cu Elche! ”Nu pot fi mulţumit, trebuia să profităm de ocaziile avute!”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Elche, într-un meci din etapa a XXII-a a campionatului Spaniei.

Madrilenii au ratat un penalty prin Benzema, în minutul 33. Apoi au marcat de două ori oaspeţii: Boye ’42 şi Milla ’76. Gazdele au revenit pe final, prin golurile înscrise de Modric, în minutul 82 (penalty) şi Militao, în minutul 90+2.

Benzema s-a accidentat şi le-a dat emoţii celor de la Real Madrid. Francezul a fost înlocuit în minutul 58, dar a fost vorba despre o problemă musculară. La finalul meciului, antrenorul echipei, Carlo Ancelotti, a fost nemulţumit şi a vorbit despre accidentarea vârfului de la Real Madrid. 

”Nu pot fi mulţumit, trebuia să profităm de ocaziile avute!”

”Credeam că meciul e pierdut. Faptul că n-am pierdut spune multe despre această echipă. De obicei, pierdem astfel de meciuri. Avem multe de învăţat, pentru că am primit două goluri evitabile. Nu am jucat bine, trebuia să fim mai compacţi.

Nu pot fi mulţumit, trebuia să profităm de ocaziile avute. Urmează momentele importante, care pot fi decisive pentru câştigarea titlului. Am ratat o oportunitate, dar cred că asta crede şi Sevilla acum. Competiţia este strânsă. A fost o etapă nebună în acest weekend.

Trebuie să evaluăm situaţia lui Benzema, nu ştim deocamdată, dar vom afla în curând. Nu este aceeaşi problemă ca în meciul de la San Sebastian”, a spus antrenorul echipei, citat de Marca.

Real Madrid este lider în clasament, cu 50 de puncte, în timp ce Elche este pe 15, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: real madrid-ancelotti-la liga 

viewscnt
Articole similare