Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti se retrage! Când va părăsi fotbalul italianul de la cârma lui Real Madrid: ”Aici este apogeul!”

Carlo Ancelotti se retrage! Când va părăsi fotbalul italianul de la cârma lui Real Madrid: ”Aici este apogeul!”

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti a recunoscut că are de gând să se retragă din fotbal.

Real Madrid a câştigat, sezonul trecut, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool.

Tehnicianul Carlo Ancelotti a devenit, sâmbătă seară, primul antrenor de patru ori câştigător al Ligii Campionilor, principala competiţie intercluburi continentală. Ancelotti a triumfat în 2003 şi în 2007 cu AC Milan şi în 2014 şi 2022 cu Real Madrid.

De asemenea, Ancelotti a mai atins o bornă impresionantă. După câştigarea titlului cu Real Madrid, tehnicianul şi-a trecut în dreptul său cucerirea campionatului în cele mai titrate cinci campionate ale Europei (Chelsea, AC Milan, Bayern Munchen, PSG şi Real Madrid).

Italianul a recunoscut că Real Madrid este ultima echipă pe care o va antrena. Declaraţiile antrenorului italian au venit chiar înainte de primul meci al lui Real Madrid din La Liga. 

”Aici este apogeul fotbalului!”

”Etapa aceasta la Madrid îmi va încheia cariera. După 'los blancos' mă voi retrage. Real Madrid este apogeul fotbalului. Există sens să spui sfârşit după o experienţă ca aceasta. Dacă vorbim despre trofee, Real Madrid şi AC Milan sunt echipele de care m-am simţit cel mai legat. 

Actualul Marid este la un nivel extraordinar, şi nu doar tehnic. Este o echipă serioasă, starurile sunt cu picioarele pe pământ. Modric, Casemiro şi Benzema, experţii, gestionează grupul. Calitatea est indiscutabilă, dar asat nu este de ajuns. Calitatea umană este fundamentală, iar Real Madrid este unic”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit AS.

Afla mai multe despre: real madrid-spania-ancelotti 

viewscnt
Articole similare